“Θέλω να μείνω και να αγωνιστώ στον τόπο μου – Να επαναλειτουργήσει το Μουσείο Νοστίμου”

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » “Θέλω να μείνω και να αγωνιστώ στον τόπο μου – Να επαναλειτουργήσει το Μουσείο Νοστίμου”

((SOS SOS SOS)) Ένα διαμάντι τεράστιας αξίας με απολιθώματα κορμών και ζώων εκατομμυρίων ετών όπου βρίσκεται σε ένα μικρό και πολύ όμορφο χωριό το Νόστιμο. Με περήφανους και εργατικούς ανθρώπους.
Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν για κάποια χρόνια τον λίγο ελεύθερο χρόνο όπου είχαν να ξεκουραστούν από τις εξαντλητικές αγροτικές και κτηνοτροφικές δουλειές τον αφιέρωναν στις ανασκαφές όλων αυτών των απολιθωμάτων δίχως γκρίνια μόνο με χαμόγελο και δίνοντας τους δύναμη η ελπίδας πως αυτό το μουσείο θα φέρει την ανάπτυξη σε αυτή την μικρή κοινωνία θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για τα παιδιά τους.
Εγώ ο Θωμάς Παγουνάδης αλλά και πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδες Νόστιμου θέλοντας να μείνω και να αγωνιστώ στον τόπο μου για τα παιδιά μου και τους συγχωριανούς μου ((ΑΠΑΙΤΩ)) το θέμα να βγει από τα σκονισμένα ράφια της τοπικής κοινωνίας, ώστε να ξαναμπεί σε λειτουργία το μουσείο ((ΜΑΣ)).
Θωμάς Παγουνάδης

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια