65 στην Καστοριά, 363 στην Κοζάνη, 90 στη Φλώρινα και 62 στα Γρεβενά — 22.107 νέα κρούσματα, 42 θάνατοι, 344 διασωληνωμένοι στην Ελλάδα

Σε 22.107 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορoνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

Παράλληλα, κατεγράφησαν 42 νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 344.

Παυλάκης: Νέο πανδημικό κύμα ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι

«Καμπανάκι» για νέες μεταλλάξεις του και νέα πανδημικά κύματα ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι, τα οποία δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι ηπιότερα, έκρουσε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.

«Η επιδημία είναι εδώ, αλλά υπάρχει μια παγκόσμια τάση για άνοιγμα. Όμως, αν αυτό γίνει πολύ γρήγορα και άτακτα, θα πληρωθεί, όπως πληρώνεται κάθε μέρα. Μετά τον Αύγουστο και τη χαλάρωση του καλοκαιριού, οι 13.000 θάνατοι που είχαμε μέχρι τότε, έχουν υπερδιπλασιαστεί. Τα περισσότερα από τα μισά θύματα ήταν όταν είχαμε τα εμβόλια, όλα τα μέτρα και ξέραμε τι να κάνουμε. Αυτή η χαλάρωση πληρώνεται», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria