Ζήσης Τζηκαλάγιας: Η κυβέρνηση ικανοποιεί το πάγιο αίτημα των αγροτών για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης - OlaDeka

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Η κυβέρνηση ικανοποιεί το πάγιο αίτημα των αγροτών για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης

Με τον Βουλευτή Πέλλας κ. Γιώργο Καρασμάνη επισκεφθήκαμε τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεζυρόπουλο. Μετά τις έγκαιρα καταβληθείσες πολύ καλές αποζημιώσεις στους μηλοπαραγωγούς και τους φασολοπαραγωγούς, η κυβέρνηση έμπρακτα αποδεικνύει το διαρκές ενδιαφέρον της για τους αγρότες. Αναγνωρίζοντας το αυξημένο κόστος παραγωγής λόγω της αύξησης της τιμής του πετρελαίου κίνησης, ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης. Μέχρι τώρα ήσαν οι νέοι αγρότες, η συμβολαιακή και συνεταιρική γεωργία.

Ανακοινώνεται λοιπόν πως θα δικαιούνται επιστροφής του ΕΦΚ ΟΛΟΙ οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες με βάση την δήλωση ΟΣΔΕ, το είδος και την στρεμματική καλλιέργεια, καθώς και την διασταύρωση των τιμολογίων πώλησης καυσίμων από τα πρατήρια. Επισημαίνεται πως τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις της για τα μέτρα στήριξης λόγω της ενεργειακής ακρίβειας στις ευάλωτες ομάδες των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και των αγροτών.

Γραφείο Ζήση Τζηκαλάγια

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria