Πάτρα: Τι έψαχνε στο διαδίκτυο η μητέρα δύο μήνες μετά το χαμό της Μαλένας. Πώς σχετίζεται με την Καστοριά. - OlaDeka

Πάτρα: Τι έψαχνε στο διαδίκτυο η μητέρα δύο μήνες μετά το χαμό της Μαλένας. Πώς σχετίζεται με την Καστοριά.

Προστίθενται συνεχώς νέες πληροφορίες

Στο βαρύ κλίμα των ημερών γύρω από την υπόθεση του τραγικού θανάτου τριών κοριτσιών της ίδια οικογένειας στην Πάτρα, προστίθενται συνεχώς νέες πληροφορίες σχετικά με την ψυχολογία και της κινήσεις της οικογένειας και ειδικότερα της μητέρας.

Όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις της ίδιας στα social media, μόλις δύο μήνες μετά τον χαμό της Μαλαίνας, του πρώτου κοριτσιού που χάθηκε, η μητέρα ζητούσε συμβουλές για… ταβερνάκια στην Καστοριά, όπου θα πήγαινε τριήμερο.

Συγκεκριμένα, στις 12 Ιουνίου 2019 (σ.σ. η Μαλένα πέθανε στις 13 Απριλίου 2019) ζητά πληροφορίες για το πού μπορεί να βρει ταβερνάκια και μαγαζιά για ένα χαλαρό ποτό στην Καστοριά, σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha.

«Καλησπέρα σας… στις 21 του μήνα μέχρι 23 θα πάω στην Καστοριά. Υπάρχουν μανούλες από εκεί να μου προτείνουν μαγαζάκια για φαγητό, ταβερνάκια και για χαλαρό ποτάκι; Σας ευχαριστώ».

Ζητούσε πληροφορίες για τα πάντα

Τον Σεπτέμβριο του 2020, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της μικρής Ίριδας, που απεβίωσε 6 μήνες αργότερα, μπαίνει και πάλι στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου αυτή τη φορά να ενημερωθεί για το επίδομα γέννησης.

«Καλημέρα σας… Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια μαμά γνωρίζει για το επίδομα γέννησης. Εγώ έκανα την αίτηση στις 3 του μήνα (2/9 γέννησα).. γράφει εγκεκριμένη, είναι οκ ή πρέπει να γράφει οριστικοποιημένη; (η λογίστριά μου δεν γνωρίζει) και να είναι όλα οκ πότε μπαίνουν τα χρήματα, τέλος Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου; ευχαριστώ…».

Αναζητούσε ταινίες για μυστηριώδεις υποθέσεις παιδιών

Μεταξύ άλλων, η μητέρα συμβουλευόταν τις διαδικτυακές της φίλες και για τις ταινίες που ήθελε να δει.

Στις 24 Απριλίου του 2020, γράφει: «Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, μια ταινία στο νέτφλιξ παρόμοια με το Κάταγμα και το Θαύμα στο κελί θα ήθελα να μου προτείνετε».

Όπως προκύπτει από την ανάρτησή της, της άρεσε να περνά την ώρα της παρακολουθώντας ψυχολογικά θρίλερ με έντονη πλοκή.

Να σημειωθεί ότι η ταινία «Κάταγμα» πραγματεύεται την ιστορία ενός άντρα, ο οποίος, μετά από μία άτυχη στιγμή, πηγαίνει με τη σύζυγο και την κόρη του στο νοσοκομείο. Ωστόσο, εκείνες εξαφανίζονται μέσα στο νοσοκομείο, με τον άντρα να τις αναζητά πανικόβλητος και τελικά να πείθεται ότι το νοσοκομείο κάτι κρύβει.

Υπενθυμίζεται ότι και η ίδια είχε χάσει τη μικρή Μαλένα μέσα σε νοσοκομείο.

Η άλλη ταινία αφορά στις προσπάθειες ενός πατέρα με νοητική υστέρηση να αποδείξει την αθωότητά του, καθώς έχει κατηγορηθεί για το φόνο ενός παιδιού.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria