«Μου ζήτησαν να κοιμηθώ με τον ιδιοκτήτη της Coca-Cola» - OlaDeka

«Μου ζήτησαν να κοιμηθώ με τον ιδιοκτήτη της Coca-Cola»

Η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα αποκαλύπτει

Ήταν μόλις 19 χρόνων παιδί. Το όνειρό της από κοριτσάκι ήταν κάποια στιγμή να λάβει μέρος σε καλλιστεία. Η τύχη τη βοήθησε. Όταν όμως αντελήφθη τη σκοτεινή πλευρά αυτού του κυκλώματος, την έπιασε δέος και αποστροφή. Σε μια συνέντευξη-ποταμό στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η Ραφαέλα Πλαστήρα, Σταρ Ελλάς του 2019, αποκαλύπτει τη σκοτεινή όψη των καλλιστείων. Δεν κρύβει λόγια.

«Μετά την εκλογή μου ως Σταρ Ελλάς, μου ζήτησαν να κοιμηθώ με τον ιδιοκτήτη της Coca-Cola για να μου δώσουν το sponsoring» καταγγέλλει δημοσίως η κοπέλα των 22 πια ετών, η οποία γνώρισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την άλλη όψη του νομίσματος. Δεν δέχτηκε, φυσικά, να υποκύψει στις πιέσεις των ανθρώπων των καλλιστείων και, βεβαίως, δεν επισκέφθηκε το αφεντικό της Coca-Cola. Το αποτέλεσμα ήταν άμεσο: Δεν της πρόσφεραν ούτε μία δουλειά ούτε μισό συμβόλαιο παρότι κατέκτησε έναν τέτοιο τίτλο. Ψέματα. Στη Σταρ Ελλάς 2019 πρόσφεραν μία δουλειά, ένα διαφημιστικό για…. Πετσέτες. Αυτό ήταν όλο. Είχε αρνηθεί, βλέπετε, να συμμετέχει στο βρόμικο κύκλωμα.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα αναφέρεται σε πρόσωπα και πράγματα με το όνομά τους. Αποκαλύπτει τον ρόλο του coach, του ανθρώπου δηλαδή που θεωρητικά θα βοηθούσε τα κορίτσια και θα τους έδειχνε πώς να αντιμετωπίζουν τα διάφορα προβλήματα. Στη συνέντευξή της κάνει συνεχώς αναφορά στον Βαγγέλη Σαλευρή. Αν κάποιος γκουγκλάρει αυτό το όνομα, θα πέσει σε εκατοντάδες αναρτήσεις. Ο Βαγγέλης Σαλευρής είναι πανταχού παρών στον κόσμο των καλλιστείων. Η Ραφαέλα Πλαστήρα, ωστόσο, μιλάει για τον πραγματικό ρόλο του σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο.

Η 22χρονη πια κοπέλα ομολογεί πως δεν περίμενε ποτέ να μπλέξει με ανθρώπους αυτού του φυράματος. Εξακολουθεί να απορεί για το πώς κάποιοι προσπάθησαν με αυτόν τον χυδαίο τρόπο να εκμεταλλευτούν νέα παιδιά, δεκαοχτώ και δεκαεννέα ετών, προκειμένου να τα «προωθήσουν» στο κύκλωμα της «υψηλής κοινωνίας» και στα κρεβάτια των ισχυρών.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα αποφάσισε να μιλήσει όταν άκουσε την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. Βλέπετε, στην υπόθεση αυτή εμπλέκονται γόνοι της ισχυρής οικογενείας η οποία έχει ταυτίσει το όνομά της με το πολυεθνικό brand name: την Coca-Cola. Οι συνεχείς αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες των μελών της οικογενείας εγείρουν εύλογα ερωτήματα. Σόι πάει το βασίλειο;

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Ραφαέλας Πλαστήρα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria