Σύλλογος “Μαζί Σου”: Επίσκεψη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Ψυχαγωγώ” για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Σύλλογος “Μαζί Σου”: Επίσκεψη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Ψυχαγωγώ” για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Ο Σύλλογος ¨Μαζί Σου¨

γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, υποδεχόμενος στο γραφείο του τα μέλη και τους εκπαιδευτές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ¨Ψυχαγωγώ¨. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, μέλη του Δ.Σ., είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες για την λειτουργία του Συλλόγου και να λύσουν μικρές και μεγάλες απορίες.

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ¨Ψυχαγωγώ¨ πρόσφερε στον Σύλλογο αναμνηστική αφίσα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και αναμνηστικά, τα οποία κατασκεύασαν τα μέλη του και τα οποία κοσμούν πλέον τον χώρο του γραφείου του.

Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί θερμά για τον ιδιαίτερο τόνο που έδωσαν στην ημέρα αυτή και την συμπαράταξη τους στο μήνυμα ότι

Ο καρκίνος μας αφορά όλους, ας δώσουμε ένα τέλος

Ως Σύλλογος, ο οποίος αγωνίζεται καθημερινά εναντίον του καρκίνου, θα συνεχίσει την προσπάθεια του για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση γύρω από το θέμα του καρκίνου και την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια