Ξεκινούν οι εργασίες για τη Στατική Αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Καστοριάς, προϋπολογισμού 193.000 ευρώ - Ακολουθεί το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης με 1.200.000 ευρώ και η αντικατάσταση του παρκέ με 131.000 ευρώ - OlaDeka

Ξεκινούν οι εργασίες για τη Στατική Αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Καστοριάς, προϋπολογισμού 193.000 ευρώ – Ακολουθεί το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης με 1.200.000 ευρώ και η αντικατάσταση του παρκέ με 131.000 ευρώ

Την έναρξη εργασιών για ένα ακόμη έργο του Δήμου Καστοριάς σηματοδοτεί η υπογραφή της σύμβασης για τη «Στατική Αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καστοριάς», μεταξύ του Δημάρχου, Γιάννη Κορεντσίδη, και του αναδόχου εργολάβου. Το έργο, με προϋπολογισμό 193.000 ευρώ, δημοπρατήθηκε το προηγούμενο διάστημα και είναι πλέον έτοιμο να ξεκινήσει.

Ταυτόχρονα, άμεσα θα δημοπρατηθεί και η Ενεργειακή Αναβάθμιση του ίδιου κτιρίου, με προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ, το οποίο έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και η αντικατάσταση του παρκέ με 131.000 ευρώ.  Με το πέρας των εργασιών, το  Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί, πέραν των τοπικών αθλητικών συλλόγων και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

«Ως Δημοτική Αρχή, παραλάβαμε ένα Κλειστό Γυμναστήριο που δεν είχε ρεύμα, που είχε …κουβάδες στην οροφή για να μην πέφτουν στο παρκέ τα νερά της βροχής και με πάρα πολλά άλλα προβλήματα. Με τις παρεμβάσεις που ήδη έχουν γίνει, αλλά και αυτές που ξεκινούν τώρα με τα έργα της Στατικής Αποκατάστασης και της Ενεργειακής Αναβάθμισης, θα παραδώσουμε στους αθλητικούς συλλόγους της Καστοριάς ένα κτίριο – στολίδι, στο οποίο θα μπορούν να γίνονται αξιοπρεπώς πανελλήνιες, αλλά και διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις», τόνισε με την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria