Επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του Δημήτρη Καμπουράκη και του Βασίλη Ντούμα

Από τις εκρήξεις προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στις πόρτες και των δύο σπιτιών -Η κάμερα κατέγραψε τον δράστη στο σπίτι του δημοσιογράφου – Τι δήλωσε

Αρχική » Ελλάδα » Επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του Δημήτρη Καμπουράκη και του Βασίλη Ντούμα

Διπλή επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη και του πρόεδρου των ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα πραγματοποίησαν σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι.

kipseli2
kypseli

Η έκρηξη στο σπίτι του δημοσιογράφου σημειώθηκε στις 2:29 με αποτέλεσμα να «σηκωθεί στο πόδι» η ήσυχη γειτονιά και να προκληθούν υλικές ζημιές.

Στο σημείο, έσπευσαν δυο οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν το χώρο με την ειδική ομάδα του ΤΕΕΜ να συλλέγει υπολείμματα που θα σταλούν για εξέταση. Η δεύτερη επίθεση στην οικία του Βασίλη Ντούμα έγινε στην Κυψέλη.

«Κοιμόμουν και άκουσα έναν κρότο και ένα μπαμ. Βγήκα έξω είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη. Ένα από τα γκαζάκια δεν είχε σκάσει», δήλωσε ο δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ.

Εξήγησε ότι εάν η πόρτα δεν ήταν ασφαλείας η φωτιά θα μπορούσε να μπει μέσα στο ισόγειο της πολυκατοικίας, όπου δεν μένει εκείνος αλλά η πεθερά του που ευτυχώς έλλειπε.

kampourakis-skai-simera

Η επίθεση έχει καταγραφεί σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Ο κ. Καμπουράκης περιέγραψε ότι στο βίντεο φαίνεται ο δράστης, ο οποίος στάθηκε στο πλατύσκαλο με έναν σάκο και αφού έβαλε φωτιά, έφυγε τρέχοντας.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια