Αρνητικές οι τοξικολογικές της 24χρονης, σύμφωνα με το περιβάλλον του κατηγορουμένου

Αρχική » Ελλάδα » Αρνητικές οι τοξικολογικές της 24χρονης, σύμφωνα με το περιβάλλον του κατηγορουμένου

Αρνητικές είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των συνηγόρων, οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από την πλευρά του κατηγορούμενου, οι εξετάσεις δεν δείχνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει η κοπέλα ήταν ελάχιστη. Σε περίπτωση που ο ισχυρισμός επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για ανατροπή στην υπόθεση, αφού ήταν από τους βασικούς ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας.

Ο δικηγόρος της 24χρονης αναμένει, ωστόσο, την επίσημη μετάφραση των εξετάσεων, ενώ  ο τεχνικός σύμβουλος που έχει οριστεί θα ζητήσει αντιδείγμα για τη διενέργεια νέων εξετάσεων, καθώς, όπως είπε, το δείγμα ελήφθη μετά το 12ωρο και οι φαρμακευτικές ουσίες μπορεί να μην ήταν ανιχνεύσιμες.

Νωρίτερα, είχε παραδοθεί στα χέρια της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης,  το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού.

Το πόρισμα παρέδωσε καθηγητής Τοξικολογίας του ΑΠΘ που ορίστηκε από τις διωκτικές αρχές ως πραγματογνώμονας για την υπόθεση, ο οποίος ενημέρωσε την ανακρίτρια για το περιεχόμενό του.

ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια