Απόφαση ΕΕ – κήρυξη διευκολυντικών στάσεων εργασίας για την ανάδειξη των ζητημάτων της παιδείας και τη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια - OlaDeka

Απόφαση ΕΕ – κήρυξη διευκολυντικών στάσεων εργασίας για την ανάδειξη των ζητημάτων της παιδείας και τη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΕ ΑΔΕΔΥ

ΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για την ανάδειξη των ζητημάτων της παιδείας και τη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο να λάβουν μέρος στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια, που γίνονται στις περιφέρειες της χώρας και στην Αθήνα, για την ανάδειξη των ζητημάτων της παιδείας, κηρύσσει στάσεις εργασίας, από τις 12.00 ως τη λήξη του ωραρίου, ως εξής:

  1. Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Την Τετάρτη 16 του Φλεβάρη από τις 12.00 ως τη λέξη του ωραίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πάτρα, στην Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ και ΔΕ Ακτή Δυμαίων 25Α, Πάτρα, ώρα 13.00.

  1. Περιφέρεια Πελοποννήσου

Την Τετάρτη 23 του Φλεβάρη από τις 12.00 ως τη λήξη του ωραρίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη, στην Πλατεία Πετρινού, ώρα 13.00.

  1. Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης

Την Τετάρτη 23 του Φλεβάρη από τις 12.00 ως τη λήξη του ωραρίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας:

  • στην Καβάλα, για Καβάλα – Δράμα, στην Πλατεία Καπνεργάτη, ώρα 13.00.
  • στην Κομοτηνή, για Έβρο – Ξάνθη – Ροδόπη, στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής, ώρα 13.00.
  1. Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την Τετάρτη 2 του Μάρτη, από τις 12.00 ως τη λήξη του ωραρίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καρδίτσα, Κεντρική  Πλατεία Καρδίτσας, ώρα 13.00.

  1. Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

Την Τετάρτη 2 του Μάρτη από τις 12.00 ως τη λήξη του ωραρίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κοζάνη, στην Κεντρική  Πλατεία Κοζάνης, ώρα 13.00.

  1. Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Την Τετάρτη 2 του Μάρτη από τις 12.00 ως τη λήξη του ωραρίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λαμία, στην Πλατεία Διάκου, ώρα 13.00.

  1. Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την Πέμπτη 3 του Μάρτη από τις 12.00 ως τη λήξη του ωραρίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα Βενιζέλου, ώρα 13.00.

  1. Λεκανοπέδιο

Την Τετάρτη 9 του Μάρτη από τις 12.00 ως τη λήξη του ωραρίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα, στα Προπύλαια, ώρα 13.00.

Για τις περιοχές της Ηπείρου και της Ρόδου έχουμε ήδη ανακοινώσει στάσεις εργασίας.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Απόφαση ΕΕ – Κήρυξη διευκολυντικών στάσεων εργασίας

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria