Άργος Ορεστικό - Ασπρονέρι: Πήγαν να κλέψουν ηλικιωμένη και είπαν πως τους έστειλε ο δήμος για απολύμανση... - OlaDeka

Άργος Ορεστικό – Ασπρονέρι: Πήγαν να κλέψουν ηλικιωμένη και είπαν πως τους έστειλε ο δήμος για απολύμανση…

Ένα ανησυχητικό συμβάν έλαβε χώρα σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στο χωριό Ασπρονέρι του δήμου Άργους Ορεστικού. Στις 12:00 περίπου το μεσημέρι, ένας άντρας και μία γυναίκα επισκέφτηκαν ηλικιωμένη κάτοικο του χωριού λέγοντας της ότι τους έστειλε ο δήμος Άργους Ορεστικού για να κάνουν απολύμανση για κορονοϊό στο σπίτι της.

Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι κάτι…δεν πήγαινε καλά και σε ανύποπτο χρόνο ενώ πρόλαβε και πήρε πάνω της τα λιγοστά χρήματα που είχε στο σπίτι, τους απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία. Αυτό οδήγησε τους απατεώνες σε άτακτη φυγή, ενώ το μόνο που κατάφεραν να πάρουν μαζί τους ήταν μια άδεια τσάντα την οποία πέταξαν στον δρόμο μαζί με ένα ζευγάρι μαύρα γάντια.

Οι επίδοξοι ληστές διέφυγαν με ένα Nissan almera χρώματος ασημί. Η γυναίκα ήταν ξανθιά με γυαλιά.

Την είδηση μας μετέφερε ο εγγονός της ηλικιωμένης γράφοντας:

«Σήμερα το μεσημέρι πήγε ένα αντρόγυνο στην γιαγιά μου στο χωριό και της είπαν ότι τους έστειλε ο Δήμος για να κάνουν απολύμανση στο σπίτι κατά του covid 19. τελικά πήγαν για να την κλέψουν τα άτομα διέφυγαν. πρόλαβε πήρε τα χρήματα πάνω της δεν την είδαν και πήραν μόνο μια άδεια τσάντα την οποία την πέταξαν στον δρόμο μαζί με ένα ζευγάρι μαύρα γάντια. Είχαν ένα ασημί αμάξι Nissan almera και η κοπέλα ήταν ξανθιά με γυαλιά. άμα θέλετε Κάντε μια ανάρτηση να ενημερωθεί ο κόσμος να έχει τον νου του. Και μόλις τους είπε θα καλέσω την αστυνομία έφυγαν παίρνοντας μαζί τους μια άδεια τσάντα.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria