Επίθεση λύκου σε οικογένεια στην Πάρνηθα…(video) - OlaDeka

Επίθεση λύκου σε οικογένεια στην Πάρνηθα…(video)

Τον απόλυτο τρόμο και φρίκη βίωσαν ο Νίκος Νικολακόπουλος (διευθυντής του ραδιοφωνικού προγράμματος My Radio) και η 14χρονη κόρη κατά την σημερινή τους επίσκεψη στην Πάρνηθα.

Πατέρας και κόρη μαζί με το 4 μηνών σκυλάκι τους που το είχαν κοντά τους δεμένο με λουρί και ενώ επέστρεφαν στο αυτοκίνητο τους για να φύγουν έπειτα από μια τέλεια μέρα στο βουνό, δέχτηκαν επίθεση από ένα μαύρο λύκο.

Το “σπάνιο” αγρίμι εμφανίστηκε από το πουθενά και άρπαξε το 4 μηνών κουτάβι από το λαιμό ενώ δεν δίστασε να γρυλίσει και προς το κοριτσάκι που το κρατούσε και σοκαρισμένο έβλεπε το κουταβάκι της να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της με τέτοιο φρικτό τρόπο.

Η μικρή έντρομη άφησε το λουρί και ο λύκος εξαφανίστηκε στο δάσος με το άτυχο σκυλάκι. Ο Γιώργος Θεοδωρίδης υπεύθυνος επικοινωνίας της ΜΚΟ Καλλιστώ βγήκε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας πως στον Εθνικό Δρυμό απαγορεύονται τα κατοικίδια. Να δείτε που στην επόμενη μελλοντική επίθεση οι εκπρόσωποι των ΜΚΟ που έχουν αναλάβει εργολαβία την “σπανιότητα” και “διάσωση” του λύκου στην χώρα μας θα μας “συμβουλεύσουν” να μην πηγαίνουμε καθόλου στην Πάρνηθα για να μην ενοχλούμε τους σπάνιους…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria