Ζήσης Ναούμ: «Απαραίτητη η παρουσία του ΕΟΔΥ για rapid test καθημερινά στο Άργος Ορεστικό»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ζήσης Ναούμ: «Απαραίτητη η παρουσία του ΕΟΔΥ για rapid test καθημερινά στο Άργος Ορεστικό»

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε παρουσία κλιμακίου για την πραγματοποίηση rapid test στο Άργος Ορεστικό. Ο εργαζόμενος της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, γνωστός και αγαπητός με την καλλιτεχνική του ιδιότητα ως «Ζησκάρ» σχολίασε:

«Επιτέλους. Θεωρώ πως η παρουσία του κλιμακίου ΕΟΔΥ στο Άργος Ορεστικό είναι απαραίτητη σε καθημερινή βάση, ειδικά τώρα που τα κρούσματα έχουν εκτοξευθεί.

Καθημερινά συμπολίτες μας για ιχνηλάτηση αναγκάζονται να πάνε στο πρώην ΙΚΑ Καστοριάς, ή να περιμένουν ώρες στο κρύο έξω από το κέντρο υγείας που σημειωτέον σηκώνει βαρύ φορτίο κι έχει “φρακάρει” διότι συν τοις άλλοις εξυπηρετεί κι όλα τα σχολεία του δήμου.

Επίσης ο ρόλος του κλιμακίου ΕΟΔΥ εκτός από την λήψη δείγματος είναι και συμβουλευτικός – οδηγίες προς του νοσούντες (καραντίνα, κλπ). Γι’ αυτό η παρουσία του καθημερινά κρίνεται αναγκαία. Έστω και για λίγες ώρες.»

Ζήσης Ναούμ

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια