ΚΡΗΤΗ TV για το σποτ των Χριστουγέννων του Δήμου Καστοριάς: «Ας παραδειγματιστούμε!» - OlaDeka

ΚΡΗΤΗ TV για το σποτ των Χριστουγέννων του Δήμου Καστοριάς: «Ας παραδειγματιστούμε!»

ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΡΗΤΗ ΖΗΛΕΨΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ!

Το ότι θα έφτανε η στιγμή οι Κρητικοί (με πολύ υψηλό επίπεδο σε οπτικοακουστικές παραγωγές και διαφημιστικές καμπάνιες) να θεωρήσουν ως σημείο αναφοράς διαφημιστικό σποτ τουριστικού προορισμού της Καστοριάς, δεν θα το πίστευε κανείς.

Κι όμως, οι παρουσιαστές του ΚΡΗΤΗ TV, ενός από τα μεγαλύτερα περιφερειακά κανάλια της Ελλάδας, μόλις είδαν το σποτ «Καστοριά, τα καλύτερα Χριστούγεννα», αναφώνησαν: «Πρέπει να παραδειγματιστούμε!»

Παρουσιαστής Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Μας έστειλαν ένα ξεχωριστό video, αλλά μας το στειλαν από περιοχή εκτός Κρήτης, από την περιοχή της Καστοριάς, ο Δήμος Καστοριάς έφτιαξε αυτό το πολύ ωραίο video και υποδέχονται τα Χριστούγεννα με έναν ξεχωριστό τρόπο. Μας άρεσε, μας άρεσε πολύ, να πάρουμε μία γεύση…(παίζει το video)… Λοιπόν κάπως έτσι διαφήμισαν τον προορισμό τους στην Καστοριά (συμπαρουσιάστρια: «Έξυπνο, ευφάνταστο…»), Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Ας παραδειγματιστούμε, εγώ αυτό έχω να πω! Όμορφο παράδειγμα…»

Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ είναι μια παραγωγή της StarSystemPro

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Πέτρος Σμιξιώτης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Λευτέρης Χρυσικόπουλος

Να σημειώσουμε επίσης ότι η StarSystemPro, έχει ήδη ολοκληρώσει μια φιλόδοξη παραγωγή για τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καστοριάς με στόχο την θερινή σεζόν που έρχεται και αναμένεται να κάνει πάταγο μιας και πρόκειται για ακόμη πιο…δυνατό θέμα…Υπομονή…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria