Θεσσαλονίκη: Αρνητές υποδύθηκαν τους αστυνομικούς και έκαναν έλεγχο σε διαγνωστικό κέντρο - OlaDeka

Θεσσαλονίκη: Αρνητές υποδύθηκαν τους αστυνομικούς και έκαναν έλεγχο σε διαγνωστικό κέντρο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12) σε κατάστημα που διενεργεί rapid test, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων εμφανίστηκε στην είσοδο του καταστήματος στην περιοχή της Τούμπας και ζήτησε από τον υπεύθυνο του χώρου να επιδείξει την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Θεσσαλονίκη: Ομάδα τεσσάρων ατόμων ισχυρίστηκε ότι τα rapid test είναι… παράνομα

Όταν εκείνος έκπληκτος αναρωτήθηκε για ποιον λόγο να τους υπακούσει οι τρεις άντρες και η γυναίκα του είπαν ότι είναι όργανα της «Συνταγματικής Αστυνομίας».

Καθένας είχε στο στήθος του ένα καρτελάκι που έγραφε «Θεματοφύλακας του Άρθρου 120 του Συντάγματος», έτσι, ισχυρίστηκαν ότι επειδή είναι «θεματοφύλακες» μπορούν να ελέγξουν τους πάντες και τα πάντα. Ακόμη καταφέρθηκαν κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό και είπαν ότι τα rapid test είναι παράνομα.

Τότε, ο υπεύθυνος κάλεσε την αστυνομία καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του και αμέσως έφτασαν στο σημείο οι αρχές και συνέλαβαν τα τέσσερα άτομα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ, αύριο το πρωί θα παραπεμφθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria