Tesla Phone: Tesla Model Pi το κινητό του Elon Musk, που θα διαβάζει τον εγκέφαλο, θα φορτίζει με τον ήλιο και άλλα που θα φέρουν επανάσταση - OlaDeka

Tesla Phone: Tesla Model Pi το κινητό του Elon Musk, που θα διαβάζει τον εγκέφαλο, θα φορτίζει με τον ήλιο και άλλα που θα φέρουν επανάσταση

Ο κόσμος δεν έχει ακόμη προλάβει να απομακρυνθεί από το έξυπνο αυτοκίνητο της Tesla και πρόσφατα ο Έλον Μασκ κατέπληξε τους πάντες με την κυκλοφορία του Tesla Model Pi.

Πότε είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας;

Ποια είναι η λειτουργικότητα;

Θα απαντήσουμε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και σε άλλες.

19 08 2021 11 37 56 1022187 - Tesla Phone: Tesla Model Pi το κινητό του Elon Musk, που θα φέρει τα πάνω κάτω - VIDEO

Η Tesla είναι μια εταιρεία αυτοκινήτων που ξεκίνησε την ύπαρξή της το 2003 και κύριος μέτοχος είναι ο Έλον Μασκ. Τώρα, αυτή η εταιρεία είναι στα χείλη όλων, αλλά πριν από μερικά χρόνια, η εταιρεία αντιμετώπισε δυσκολίες. Για παράδειγμα, η εταιρεία θεώρησε ότι ήταν δύσκολο να προμηθεύει εξαρτήματα μηχανών, τα στελέχη έχασαν πολύτιμα ταλέντα και προέκυψαν διαφωνίες μεταξύ των επενδυτών. Η εταιρεία βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, αλλά ο Έλον Μασκ δημιούργησε καινοτόμα προϊόντα και συσκευές που βοήθησαν την εταιρεία να σηκωθεί από τις στάχτες.Το 2020 έχει γίνει έτος ορόσημο στη ζωή του Έλον Μασκ. Η SpaceX, της οποίας ηγείται, έχει συνάψει ένα επικερδές συμβόλαιο με τη NASA. Τότε ο Έλον Μασκ έγινε διάσημος για την εκτόξευση του διαστημικού σκάφους Crew Dragon. Στις 10 Ιουνίου 2020, η αξία μιας μετοχής στην εταιρεία αυτοκινήτων Tesla ήταν ήδη πάνω από 1000 $. Έτσι, η Tesla έγινε η πιο ακριβή εταιρεία αυτοκινήτων στον κόσμο.

Το 2021 δεν πέρασε από τον Έλον Μασκ. Κάθε μέρα στις μηχανές αναζήτησης, οι άνθρωποι κάνουν την ίδια ερώτηση – Κυκλοφορεί η Tesla τηλέφωνο; Ναι, θα δούμε σύντομα το smartphone του Elon Musk. Φέτος η εταιρεία παρουσίασε επίσημα το τηλέφωνο tesla. Σύμφωνα με την κινεζική έκδοση του MyDrivers, το gadget θα ονομάζεται Tesla Model Pi. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι εάν το smartphone βγει στην αγορά, θα είναι μια πραγματική επανάσταση gadget. Οι ερευνητές της αγοράς smartphone προβλέπουν σοβαρή πτώση των πωλήσεων για τους ανταγωνιστές. Δυστυχώς, η ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone Tesla κρατιέται μυστική από την εταιρεία. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά και η εμφάνιση του gadget είναι ήδη γνωστά σήμερα.

Tesla Model Pi Design

Ο σχεδιαστής smartphone της Tesla είναι ο Antonio De Rosa, ένας ειδικός που έχει δημιουργήσει συναρπαστικές ιδέες για τα προϊόντα της Apple. Ο σχεδιαστής θα κατασκευάσει το τηλέφωνο προς τιμήν της Tesla και του Starlink SpaceX. Πολλοί ερευνητές της αγοράς gadget σημειώνουν ότι το Tesla Model Pi μοιάζει με iPhone 12. Για παράδειγμα, το smartphone έχει τέσσερις κάμερες σε τετράγωνο πλαίσιο. Τα πλαϊνά του τηλεφώνου είναι στρογγυλεμένα με ασημί απόχρωση.

Ωστόσο, το smartphone έχει αρκετές σχεδιαστικές διαφορές. Το gadget θα έχει θήκη με επίστρωση που μπορεί να αλλάξει χρώμα. Πως? Οι προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει μια φωτοχρωμική επίστρωση που θα λαμπυρίζει με διάφορες χρωστικές υπό την επίδραση του ηλιακού φωτός.

Στο βίντεο της παρουσίασης δεν φαίνεται η μπροστινή κάμερα στα renders. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η μπροστινή κάμερα θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Επίσης, οι προγραμματιστές εισάγουν ένα ηλιακό πάνελ για επαναφόρτιση. Το λογότυπο της εταιρείας και το όνομα του μοντέλου, ο σχεδιαστής, αποφάσισε να το σημαδέψει στο πίσω μέρος.

Χαρακτηριστικά του Tesla Model Pi

Κατά τη δημιουργία ενός smartphone, οι προγραμματιστές χρησιμοποίησαν σύγχρονες τεχνολογίες Tesla:

  • Το τηλέφωνο θα υποστηρίζει δορυφορικό internet Starlink. Οι προγραμματιστές λένε ότι η ταχύτητα λήψης δεδομένων θα είναι έως και 210 megabit ανά δευτερόλεπτο.
  • Το τηλέφωνο θα υποστηρίζει την τεχνολογία Neuralink, η οποία θα διαβάζει πληροφορίες από τον εγκέφαλο του κεφαλιού. Οι προγραμματιστές δηλώνουν ότι σε περιπτώσεις τραυματισμού, οι χρήστες θα αντικαταστήσουν ορισμένες από τις εγκεφαλικές λειτουργίες. Τέτοιες λέξεις ακούγονται σαν κάτι από ταινία για το μέλλον και προκαλούν χαρά.
  • Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν smartphone για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων Marscoin. Έτσι, οι άνθρωποι θα μπορούν να κερδίζουν εικονικά χρήματα κάνοντας εξόρυξη στα τηλέφωνά τους.
  • Το smartphone θα μπορεί να συγχρονίζεται με άλλες συσκευές Tesla.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το αυτοκίνητο Tesla έχει πάρει τεράστια θέση στην αγορά και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές χάρη στις δυνατότητές του, γίνεται σαφές ότι το τηλέφωνο Elon Musk θα φέρει επανάσταση στην αγορά τηλεφώνων.

Το smartphone της Tesla θα ακολουθήσει τα βήματα του μεγάλου αδερφού της, του αυτοκινήτου, και θα κερδίσει τις καρδιές των χρηστών.

Tesla Model Pi Security

Αναφέραμε ότι το smartphone θα υποστήριζε το Internet Starlink – αυτές οι πληροφορίες είναι αρκετές για να αξιολογήσουμε την ασφάλεια του Tesla Model Pi. Πέρυσι, ο Έλον Μασκ ξεκίνησε το Starlink, ένα δορυφορικό Διαδίκτυο. Αυτό το έργο βρίσκεται σε δοκιμή beta – προς το παρόν, το δίκτυο είναι διαθέσιμο μόνο σε ορισμένες περιοχές. Ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να ξεκινήσει το δίκτυο παγκοσμίως το 2021. Ωστόσο, οι ειδικοί ανακάλυψαν ένα πρόβλημα στο δορυφορικό Διαδικτυακό σύστημα Starlink: οι χάκερ μπορούν εύκολα να υποκλέψουν την κίνηση του Starlink.

Ο Έλον Μασκ δήλωσε ότι η εταιρεία έχει αναπτύξει το ιδιόκτητο πρωτόκολλό της για την κρυπτογράφηση των δεδομένων των χρηστών και θα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Κατά τη γνώμη του, αυτά τα δύο στοιχεία θα παρέχουν στους ανθρώπους ασφάλεια. Ωστόσο, οι χάκερ Turla παρέκοψαν με επιτυχία την κυκλοφορία. Χρησιμοποίησαν τη μέθοδο πειρατείας δορυφορικών καναλιών του προτύπου DVB-S, μετά την οποία ξεκίνησαν οι επιθέσεις με την εισαγωγή κακόβουλων προγραμμάτων.

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα smartphone και να συνδεθείτε στο Starlink, χρειάζεστε πιο σοβαρή προστασία. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN χωρίς καταγραφή. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι τέτοια πλεονεκτήματα VPN είναι πολλά. Εδώ είναι μερικά μόνο από αυτά:

  • Η δυνατότητα ανώνυμη περιήγηση σε ιστότοπους.
  • Κρυπτογράφηση μιας πραγματικής IP.
  • Αποκλεισμός επιβλαβών διαφημίσεων.
  • Ασφάλεια σύνδεσης σε δωρεάν Διαδίκτυο.

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το GPS στο smartphone σας και να χρησιμοποιήσετε λογισμικό προστασίας από ιούς. Αναμφίβολα, η ιδέα του δισεκατομμυριούχου και ιδιοφυούς Tesla – Elon Musk, είναι διαφορετική από τα σημερινά smartphone. Αυτό αποδεικνύεται από τη σχεδίαση και τις δυνατότητες του smartphone. Ωστόσο, θα άξιζε τον κόπο να εφαρμοστεί κρυπτογράφηση λογισμικού και υλικού για την προστασία των χρηστών από το hacking. Ελπίζουμε ότι ο Έλον Μασκ θα λάβει υπόψη του αυτό το πρόβλημα και θα φέρει την ιδέα στην τελειότητα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria