Πανέξυπνος 3χρονος πήρε την αστυνομία όταν η μαμά του λιποθύμησε - Το είχε δει στο Youtube - OlaDeka

Πανέξυπνος 3χρονος πήρε την αστυνομία όταν η μαμά του λιποθύμησε – Το είχε δει στο Youtube

Ένα τρίχρονο αγόρι από τα Γουέστ Μίντλαντς του Ηνωμένου Βασιλείου κάλεσε την αστυνομία αφού η μαμά του έχασε τις αισθήσεις της.Το αξιοπερίεργο είναι, ωστόσο, πως το παιδάκι κατάφερε να κάνει αυτή τη σωτήρια κίνηση, αφού είδε ένα καρτούν στο Youtube. Σύμφωνα με τον Independent, ο μικρός Τόμας κάλεσε το 911 (τη γραμμή άμεσης βοήθειας στο Ην. Βασίλειο) αφού η μητέρα του, η 33χρονη Κέιλα έπεσε από τις σκάλες, χτύπησε το κεφάλι της και έχασε τις αισθήσεις της. Επειδή ο έξυπνος μικρός είχε παρακολουθήσει το Robocar Poli, ένα παιδικό καρτούν από τη Νότια Κορέα που δείχνει τη δράση ενός περιπολικού, ενός ασθενοφόρου κι ενός πυροσβεστικού, ήξερε να καλέσει το 911.

Το μικρό παιδί, μιλώντας στον υπεύθυνο βάρδιας, είπε ότι «η μαμά του έπεσε στον επάνω όροφο» πριν του δώσει στο τηλέφωνο την ζαλισμένη μητέρα του.

«Σκαρφάλωσε στο περβάζι στο σαλόνι για να πιάσε το τηλέφωνό μου και κατάφερε να τηλεφωνήσει στον αριθμό έκτακτης ανάγκης», είπε η Κέιλα. «Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι έκανε, αλλά τον συνέδεσαν στην αστυνομία». Καθώς περίμεναν να φτάσει η αστυνομία, ο άνθρωπος στη γραμμή έβαλε τον μικρό να κρατάει το χέρι της μητέρας του και να συνεχίσει να μιλά μαζί της. Το παιδί κατάφερε επίσης να σκαρφαλώσει και να βρει το κλειδί για το σπίτι και να ξεκλειδώσει την πόρτα για τους διασώστες. Με την άδεια της γυναίκας, η αστυνομία κυκλοφόρησε ένα ηχητικό απόσπασμα από την κλήση «με την ελπίδα ότι περισσότεροι γονείς θα διδάξουν στα παιδιά τους τι να κάνουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης». Όσον αφορά την Κέιλα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για θεραπεία και σύμφωνα με πληροφορίες είχε τραύματα στο γόνατο, στον αστράγαλο, στον ώμο και στο ισχίο από την πτώση.«Έβγαλα νοκ άουτ τον εαυτό μου και κατάφερε να τηλεφωνήσει για βοήθεια – ήταν πραγματικά εκπληκτικό» είπε η μαμά και πρόσθεσε: «Οι λέξεις (δεν μπορούν) να το περιγράψουν. Είμαι εξαιρετικά περήφανη για αυτόν»«Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν τι έκανε ο γιος μου και πόσο σημαντικό είναι να (διδάξουν) στα παιδιά τι να κάνουν αν συμβεί κάτι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης», πρόσθεσε.

Πηγή


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria