Συγκλονιστικό βίντεο: Μπάρμαν σώζει τη ζωή σερβιτόρου με τη λαβή Heimlich

Αρχική » Κόσμος » Συγκλονιστικό βίντεο: Μπάρμαν σώζει τη ζωή σερβιτόρου με τη λαβή Heimlich

Ο μπάρμαν έσωσε τη ζωή του σερβιτόρου που πνίγηκε από ένα κομμάτι κοτόπουλου, με τη λαβή Heimlich.
Το βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα δείχνει τη στιγμή που ένας μπάρμαν φέρεται να έσωσε τη ζωή ενός σερβιτόρου που πνίγηκε εκτελώντας τη λαβή Heimlich για να βγάλει ένα σάντουιτς κοτόπουλου από το λαιμό του. Σύμφωνα με την Daily Mail , ο 33χρονος Τζόζεφ Ράινχαρτ έφτιαχνε μια στάμνα για κοκτέιλ όταν παρατήρησε έναν 22χρονο σερβιτόρο ονόματι Άστον να πνίγεται από ένα «μεγάλο κομμάτι σάντουιτς κοτόπουλου» στο Daly’s Bar and Grill στο Sun Prairie του Ουισκόνσιν.

Ο Άστον, που δεν ήθελε να αποκαλύψει, έκανε χειρονομία στον Ράινχαρτ να τον βοηθήσει και ο μπάρμαν έδρασε άμεσα εκτελώντας τη λαβή Heimlich στον συνάδελφό του, παρόλο που δεν είχε προηγούμενη εκπαίδευση στο θέμα, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Δεν παρακολούθησα ποτέ κανένα μάθημα», είπε στην DailyMail.com. «Δεν έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς. Είχα μια μεγάλη αίσθηση άγχους ότι δεν ήξερα τι συνέβη και έπρεπε να κάνω κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ».

Ο Ράινχαρτ είπε ότι μπήκε «σε κατάσταση αδρεναλίνης», αν και οι γρήγορες ενέργειές του λειτούργησαν στο τέλος, καθώς τελικά κατάφερε να βγάλει το φαγητό από το λαιμό του Άστον.

Ο Άστον έχει αναρρώσει πλήρως, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά όπως λέει είναι σοκαρισμένος και φοβισμένος μετά το δραματικό περιστατικό.

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια