Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς - Αργυρό μετάλλιο για τον Ισαακίδη στο ΟΠΕΝ της Βέροιας - OlaDeka

Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς – Αργυρό μετάλλιο για τον Ισαακίδη στο ΟΠΕΝ της Βέροιας

Το Σαββατοκύριακο 27-28/11/2021 πραγματοποιήθηκε στην Βέροια το δεύτερο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, όπου συνολικά συμμετείχαν 129 αθλητές-τριες από 38 συλλόγους από όλοι την Ελλάδα, όπου ανάμεσα τους ήταν ορισμένα κορυφαία ονόματα των ηλικιακών κατηγοριών.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στο συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα με δυο αθλητές και μια αθλήτρια, στους παίδες: ο Τοκατλίδης Φώτης και ο Παπαδόπουλος Δημήτριος, στις κορασίδες η Πληκαδίτη Θεοδώρα.

Επίσης στους παμπαίδες αγωνίστηκε ο καστοριανός Ισαακίδης Κων/νος ο οποίος φέτος αγωνίζεται ως δανικός στην ομάδα του Λουτρακίου. Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία του φτάνοντας στον τελικό έχοντας κάνει δυο μεγάλες ανατροπές από 0-2 στα σετ σε 3-2 υπέρ του σε προημιτελικό και σε ημιτελικό αντίστοιχα.

          Όλα τα καστοριανά παιδιά πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις αποδεικνύοντας ότι έχουν πολλές προοπτικές για το μέλλον.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria