Επιστολή - Διαμαρτυρία προς το Νοσοκομείο Καστοριάς - OlaDeka

Επιστολή – Διαμαρτυρία προς το Νοσοκομείο Καστοριάς

Καλημέρα σας. Παίρνουμε το θάρρος να σας αποστείλουμε αυτήν την Επιστολή – Διαμαρτυρία ως μελλοντικοί γονείς για τον λόγο που θα σας αναφέρουμε πιο κάτω…

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι υπάρχει σαν σκέψη από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καστοριάς να διακοπεί η λειτουργία της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου της ακριτικής Περιοχής μας.

Ο Λόγος είναι για να γίνει Κλινική Covid 19…

Εμείς οι Μελλοντικοί Γονείς έχουμε πλέον να διαχειριστούμε εκτός των διαφόρων δυσκολιών κατά την διάρκεια μιας εγκυμοσύνης, την ψυχολογία της κάθε μία γυναίκας- Μάνας για το που θα πάει? Ποιος Γιατρός θα την αναλάβει ” άγνωστος ” φυσικά, αφού θα πρέπει να φύγουμε σε μία άλλη πόλη.

Δημιουργεί πρόβλημα στην εργασία διότι φυσικά και θα πρέπει να λείπουμε μέρες απ την εργασία για να είμαστε παρόντες και δίπλα στις συζύγους μας, δεν πρέπει φυσικά να ξεχάσουμε και το πρόσθετο οικονομικό κόστος όλης αυτής της κατάστασης που θέλουν να δημιουργήσουν ” κάποιοι “…

Το πιο σημαντικό είναι ότι σε πολλές απ τις εγκύους έχει ήδη υπάρξει άγχος, φόβος για το άγνωστο… Δηλαδή αντί να χαιρόμαστε για την δημιουργία και τον ερχομό των Παιδιών μας … να  ” τρέχουμε ” και για την Ψυχολογία των συζύγων μας. Ποιος θα είναι Υπεύθυνος και θ’ αναλάβει την Ευθύνη για την ασφάλεια των συζύγων μας και των παιδιών μας όταν μας στέλνουν σε άλλη πόλη? Αυτή είναι η λύση ενός προβλήματος? Λύνουμε ένα πρόβλημα με την δημιουργία πολλών άλλων? Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Σας Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας !!!

Επιστολή – Διαμαρτυρία από Μελλοντικούς Γονείς Ν. Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria