Άλιμος: Xωρίς θέρμανση άφησε τους μαθητές διευθυντής σχολείου

Αρχική » Ελλάδα » Άλιμος: Xωρίς θέρμανση άφησε τους μαθητές διευθυντής σχολείου

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πως μαθητές σε σχολείο της περιοχής του έκαναν μάθημα χωρίς θέρμανση. Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook, αναφέρει πως ο διευθυντής του σχολείου αρνείτο να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα γιατί το θεωρούσε προσβλητικό.

Ειδικότερα μέσα από την σχολική αίθουσα ο κ. Κονδύλης αναφέρει στο βίντεο γιατί ο διευθυντής δεν άναψε την θέρμανση, λέγοντας πως, «είναι “προσβλητικό” και “μειωτικό” για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου!».

Συνέχισε επιμένοντας, «δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό… Διαπιστώνοντας σήμερα ποιά είναι η κατάσταση, ο Δήμος μας παρενέβη, άναψε την θέρμανση και το σχολείο αύριο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές».

Κλείνοντας, ο Ανδρέας Κονδύλης κάλεσε δημόσια την υπουργό Παιδείας να ελέγξει τον συγκεκριμένο διευθυντή γιατί η ανοχή σε τέτοιες καταστάσεις είναι συνενοχή.

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια