ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒ/ΡΙΑΚΟΥ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒ/ΡΙΑΚΟΥ

Την Παρασκευή το βράδυ στο Κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς «Δημήτρης Διαμαντίδης», πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ

Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 44-80

Με νίκη ξεκίνησε ο Α.Σ. Καστοριάς το Πρωτάθλημα των Εφήβων.

Η ομάδα μας στο ουδέτερο γήπεδο του Αμυνταίου, αντιμετώπισε τον Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας και από την αρχή είχε το προβάδισμα το οποίο μεγάλωνε συνεχώς.

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές.

Δεκάλεπτα: 16-23, 23-36, 33-62 και 44-80

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Μονοβασίλης Αλ. 4, Φάσσας 9, Κέδρος 20(4), Παπαδημητρίου 9(1), Ντόντης 9(2), Κορεντσίδης 2,  Φιλιππίδης, Ταμήλιας 2,  Μονοβασίλης Ν.2, Καλαϊτζίδης Γ.11, Κωστάρας 10 και Πιπερόπουλος 2.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – «ΒΙΚΟΣ» ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το 2ο φιλικό έδωσε ο Α.Σ. Καστοριάς την Κυριακή, αυτή τη φορά στο Κλειστό «Δημήτρης Διαμαντίδης», αντιμετωπίζοντας την πολύ δυνατή ομάδα «ΒΙΚΟΣ» ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων.

Ο coach Καραταγλίδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών που είχε στη διάθεσή του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα εν’ όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος ανδρών της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. 

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια