Άκρως επιτυχημένη η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στους διασυλλογικούς αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης - OlaDeka

Άκρως επιτυχημένη η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στους διασυλλογικούς αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης

Με πολλές επιτυχίες επέστρεψε η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς από τη Θεσσαλονίκη, όπου την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες δυστυχώς, λόγω κακοκαιρίας, δεν διεξήχθησαν στο νερό, αλλά πραγματοποιήθηκαν εργομετρικές δοκιμασίες για τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν.

Τα πληρώματα του Ν.Ο.Κ. συμμετείχαν σε 5 συνολικά αγωνίσματα, όπου και τα 5 πληρώματά του κατέκτησαν μετάλλια. Αναλυτικά τα πληρώματα και οι επιτυχίες των αθλητών/τριών του Ν.Ο.Κ. είναι τα εξής:

Σκιφ κορασίδων: 1η θέση (Νάτσιουλα Ελένη)

Δίκωπος νεανίδων: 1η θέση (Νάτσιουλα Στέλλα, Νάτσιουλα Ελένη)

Διπλό σκιφ εφήβων: 2η θέση (Χρήστου Κωστής, Ντίκος Αντώνης)

Σκιφ νεανίδων: 2η θέση (Νάτσιουλα Στέλλα)

Τετραπλό σκιφ εφήβων: 3η θέση (Χρήστου Κωστής, Βούλτσιος Γιώργος, Ντίκος Αντώνης, Γεωργίου Γιώργος)

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση των αγώνων, καθώς και όλους τους αθλητές κι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. για τη συμμετοχή τους στους αγώνες αυτούς.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τους αγώνες:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria