Το ΥΠΕΝ ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους για την εκμετάλλευση του λατομείου αδρανών υλικών στο Δ.Δ. Μαυροχωρίου του Δήμου Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Το ΥΠΕΝ ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους για την εκμετάλλευση του λατομείου αδρανών υλικών στο Δ.Δ. Μαυροχωρίου του Δήμου Καστοριάς

Σε αγαστή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και κατόπιν αιτήματος του Δήμου Καστοριάς, η Γενική Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους για την εκμετάλλευση λατομείου αδρανών υλικών, έκτασης 429.327,47 τ.μ., στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαυροχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Μακεδνών του Δήμου Καστοριάς, από την «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε.»

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Γενικό Διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΥΠΕΝ για την αμεσότητα που επέδειξε στο συγκεκριμένο αίτημα, καθώς και σε άλλα θέματα, που ακουμπούν σε ακριτικές περιοχές της Βορείου Ελλάδας. 

Ανταποκρινόμενοι στον θεσμικό μας ρόλο, αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανάγκες κάθε τόπου, δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε να συμβάλλουμε στην επίλυση θεμάτων μείζονος σημασίας για τις τοπικές μας κοινωνίες. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια