Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς - OlaDeka

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Μια ημέρα γιορτή ήταν η χθεσινή, μετά την ολοκλήρωση των διασυλλογικών αγώνων κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς. Μία διοργάνωση στην οποία συνδιοργανωτής ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, και μεγάλος αρωγός ο Δήμος Καστοριάς.

Με πάνω από 220 συμμετέχοντες από 9 συνολικά σωματεία, και πλήθος γονέων, συγγενών και φίλων να συνοδεύουν τους αθλητές των σωματείων από άλλα μέρη της Ελλάδας, η Καστοριά ξαναέζησε τη ζωντάνια των διασυλλογικών αγώνων του Ν.Ο.Κ. μετά από μία περίοδο περίπου 1,5 χρόνου, μιας και οι διοργανώσεις δεν επιτρέπονταν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μία μέρα λοιπόν που την περίμεναν με μεγάλη αγωνία και χαρά όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, πράγμα που το έδειξαν και με τις προσπάθειές τους μέσα στο νερό της άψογης σε κυματισμό κι άνεμο λίμνης της Καστοριάς, σε μια τέλεια, ηλιόλουστη ημέρα, αλλά και κατά τη διάρκεια των απονομών.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έτσι όπως έχουν οριστεί από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία κι εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κατάφερε και διοργάνωσε άψογα τους αγώνες αυτούς, αποδεικνύοντας πως η πολύχρονη εμπειρία που υπάρχει στο σωματείο, αποτελεί εγγύηση για τη διοργάνωση άριστων αθλητικών συναντήσεων, όπως η χθεσινή.

Στη χθεσινή γιορτή λοιπόν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ., πέρα από το γεγονός πως διασκέδασαν σε μέγιστο βαθμό τους αγώνες, κατέκτησαν ταυτόχρονα και 3 χρυσά, 4 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια, δείχνοντας την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στο σωματείο, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια για τη στήριξή τους την συνδιοργανώτρια Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τον Δήμο Καστοριάς, τους χορηγούς του αλυσίδα σούπερ μάρκετ “Ελληνική Διατροφή”, την εταιρεία ηχητικής κάλυψης και φωτισμού του κ. Σαλβαρίνα Μπάμπη, τη Γ.Ε.Ο.Κ., την αλυσίδα αρτοποιείων “Θεά Δήμητρα”, τα μέλη της Ε.Τ.Α.Κ. που στήριξαν επίσης τη διοργάνωση, τον Ερυθρό Σταυρό και τους Σαμαρείτες, και τέλος τη γιατρό των αγώνων κ. Παχή Χριστίνα για την πολύτιμη παρουσία της και σιγουριά που πρόσφερε στη διοργάνωση με την ιατρική της επίβλεψη. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες αυτούς και ιδιαίτερα τα σωματεία που προσήλθαν, τους γονείς των μικρών αθλητών κι αθλητριών που στήριξαν έμπρακτα το σωματείο μας, και να ευχηθούμε τον Μάιο να καταφέρουμε και πάλι να διοργανώσουμε ξανά, με περισσότερη ελευθερία από υγειονομικής άποψης τους διασυλλογικούς μας αγώνες.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τις απονομές που έγιναν σε πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria