Με καταγωγή από το Λέχοβο και την Βέργα ο 38χρονος που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Αμυνταίου-Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Με καταγωγή από το Λέχοβο και την Βέργα ο 38χρονος που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Αμυνταίου-Καστοριάς

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κατά τα ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο Αμυνταίου-Καστοριάς όπου 38χρονος οδηγός με καταγωγή από το Λέχοβο έχασε την ζωή του!

Την πλέον τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο Αμυνταίου-Καστοριάς, καθώς ο οδηγός ηλικίας 38 ετών βρέθηκε νεκρός,  Όπως αναφέρουν πληροφορίες, περίπου στις 7.00 το πρωί του Σαββάτου, διερχόμενο αυτοκίνητο, εντόπισε το τρακαρισμένο όχημα, μέσα στο οποίο ήταν ο οδηγός χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως ειδοποιήσε τις αρχές.

Δυστυχώς διαπιστώθηκε πως ο οδηγός ήταν νεκρός, ενώ ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε σε τραγικό θάνατο ακόμη έναν νέο άνθρωπο. Πάντως το όχημα, έχασε την πορεία του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στο ύψωμα του βουνού. Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η έρευνα της Τροχαίας. Ο άτυχος οδηγός, πατέρας ενός κοριτσιού και μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, καταγόταν από το Λέχοβο και την Βεργα Καστοριάς, αλλά ήταν μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια