Κάλεσμα για αιμοδοσία στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καστοριάς - OlaDeka

Κάλεσμα για αιμοδοσία στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καστοριάς

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς σας ενημερώνει ότι το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καστοριάς κάνει αιμοληψίες καθημερινά και ώρα 08:30πμ έως 13:30μμ, όπως και κάθε Τετάρτη κατά τις απογευματινές ώρες (18:00-20:00) στον χώρο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid-19.

Καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας -αιμοδότες- να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και να προσέλθουν όποια μέρα τους εξυπηρετεί, προκειμένου να βοηθήσουμε το Νοσοκομείο Καστοριάς στις δύσκολες μέρες, που διανύουμε, προσφέροντας το πολυτιμότερο αγαθό – τη ζωή- σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ξοδεύοντας ελάχιστο από τον προσωπικό μας χρόνο!!!

Απευθύνουμε πρόσκληση-έκκληση σε όλους τους συναδέλφους, να στηρίξουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την Τράπεζα αίματος του συλλόγου μας, δηλώνοντας κατά την προσέλευσή τους ότι αιμοδοτούν για τον Σύλλογο Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς, ώστε να μπορεί κι ο Σύλλογος να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συναδέλφων όταν του ζητείται.

Παρακαλούμε, όσοι θα προσέλθουν για να προσφέρουν αίμα να τηρήσουν τους κανόνες αιμοδοσίας (μη λήψη φαρμακευτικής αγωγής, αλκοόλ, διατροφή). Επίσης, όποιος συνάδελφος επιλέξει να αιμοδοτήσει κατά τις απογευματινές ώρες, που αναγράφονται παραπάνω,  να γνωρίζει ότι θα πρέπει να έχουν περάσει 2ώρες από το μεσημεριανό του γεύμα και μετά.

Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για το Δ.Σ.

       Η Πρόεδρος                                                    Η Γεν. Γραμματέας

Βόλτση Αγγελική                                                   Κώστα Θάλεια

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria