Η ελληνική παράδοση ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου – Με ηπειρώτικα και εικόνες από την Ελλάδα η νέα καμπάνια διάσημου οίκου μόδας

Αρχική » Ελλάδα » Η ελληνική παράδοση ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου – Με ηπειρώτικα και εικόνες από την Ελλάδα η νέα καμπάνια διάσημου οίκου μόδας

Αρώμα ελληνικό έχει η νέα καμπάνια γνωστού οίκοι μόδας τη Αμερικής. Το Aimé Leon Dore, το fashion και lifestyle brand που εδρεύει στο Queens της Νέας Υόρκης και ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2014, με επικεφαλής τον ιδρυτή Teddy Santis, επέλεξε για τη νέα κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνα να έχει στην καμπάνιά του έντονο ελληνικό χρώμα, εικόνες από την Ελλάδα και ήχους από την παραδοσιακή μουσική της χώρας μας.

Βέβαια, η επιλογή της Ελλάδας δεν έγινε τυχαία, αφού ο ιδρυτής του «Aimé Leon Dore» έχει ελληνική καταγωγή.

Η γιαγιά με τα φασολάκια και η παραδοσιακή ήχοι με το νταούλι

Το βίντεο του brand, λοιπόν, είναι «ντυμένο» με παραδοσιακούς ήχους και εικόνες από την ελληνική επαρχία. Σε αυτό βλέπουμε ανθρώπους όλων των ηλικιών – ψαράδες, βοσκοί, έφηβοι, μικρά παιδιά με τα ποδήλατά τους και γιαγιάδες που απλώνουν την μπουγάδα και καθαρίζουν φασολάκια στην αυλή – να φορούν ρούχα του brand, όπως hoodies, καπέλα jockey και jeans ενώ πρωταγωνιστούν και διάφορα χαρακτηριστικά τοπία της χώρας μας.

Δείτε το βίντεο

Η μουσική του Κωνσταντή Πιστιόλη ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου

Το brand για το λόγο αυτό, επιστράτευσε τον Έλληνα μουσικό Κωνσταντή Πιστιόλη. Στον επίσημο λογαριασμό του οίκου στο Instagram, βλέπουμε τον Έλληνα μουσικό να παίζει στους ήχους που έχουμε αγαπήσει.

Με καταγωγή από τη Κόνιτσα, ένα χωριό των Ιωαννίνων, ο Κωνσταντίνος Πιστιόλης τραγουδά, παίζει κάθε είδους πνευστό που υπάρχει και καθηλώνει το κοινό με το κλαρίνο του.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια