Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Διεθνές Διιδρυματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Στον Ποιοτικό Έλεγχο Τροφίμων

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Γρεβενά » Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Διεθνές Διιδρυματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Στον Ποιοτικό Έλεγχο Τροφίμων

To Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το UniversityofFoodTechnologyatPlovdiv, Bulgaria προσκαλεί πτυχιούχους ΑΕΙ της ημεδαπής καθώς και ομοταγών Ιδρυμάτων του εξωτερικού, για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Ποιοτικός Έλεγχος Τροφίμων» που διοργανώνει για τον ακαδημαϊκό κύκλο 2021-2022.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι τέσσερα ακαδημαϊκά εξάμηνα και η έναρξη των μαθημάτων ορίζεται τον Οκτώβριο του 2021. Γλώσσες διδασκαλίας είναι η Ελληνική και η Αγγλική.

Την προκήρυξη καθώς και περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν στις ιστοσελίδες https://food-quality.uowm.gr, https://chemeng.uowm.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση της γραμματείας του προγράμματος [email protected] και τηλεφωνικά στο 24610 68121.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως 15/9/2021 στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]uowm.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια