Εθνική Πόλο: Ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα-Δίνουν το μισό πριμ στους πυρόπληκτους

Αρχική » Κόσμος » Εθνική Πόλο: Ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα-Δίνουν το μισό πριμ στους πυρόπληκτους

Οι αθλητές μας δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Σέρβους και έχασαν με τελικό σκορ 10-13, όμως η επιτυχία τους αδιαμφισβήτητα είναι τεράστια.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακού τουρνουά, η Εθνική νίκησε δύο φορές την Ουγγαρία στο τουρνουά και έφερε ισοπαλία με την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ιταλία.

Σε μια πολύ σπουδαία πράξη προχώρησαν οι διεθνείς της εθνικής ομάδας πόλο. Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της γαλανόλευκης, αποφάσισαν να δώσουν στους πυρόπληκτους το μισό ποσό από το πριμ των 200.000 ευρώ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους» ανέφερε ο αρχηγός της Εθνικής, Γιάννης Φουντούλης.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια