ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 93-66(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) - OlaDeka

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 93-66(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ  93-66

Για άλλη μια χρονιά η Παιδική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, έδωσε το παρόν στο Final 4 του Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., κατακτώντας τη 2η θέση, μία παραπάνω από την περσινή.

Σε μια δύσκολη χρονιά τα παιδιά μας κρατήθηκαν ζωντανά, κάνοντας ατομικές προπονήσεις στο στίβο, σ’ όλη την περίοδο της καραντίνας, ανυπομονώντας να παίξουν. Μπήκαν στο γήπεδο και εκπροσώπησαν την πόλη μας επάξια, φθάνοντας στο μεγάλο τελικό.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισαν τον Ηρακλή Κοζάνης τον οποίο κέρδισαν, με 93-66 με φοβερή ευστοχία από την γραμμή των 6,75 πετυχαίνοντας 16 τρίποντα.

Τους πόντους πέτυχαν:

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Φράγκος Κ., Σακαλίδης, Πιπερόπουλος 6(1), Κέδρος Δ. 31(9),  Ντόντης Π. 10(3), Κορεντσίδης Αν. 2, Μονοβασίλης Αλ. 2, Λαγγιώτης 1,  Μονοβασίλης Ν. 3, Τσαχτσίρας Φ. 36, Αθανασίου Γ. , Κωστάρας Λ.2,  Ταμήλιας Γ., Κωνσταντίνου Σ. και Κώτσης Π.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  63-48

Στον τελικό, απέναντι στους Διόσκουρους Κοζάνης στο γήπεδο της Σιάτιστας, η ομάδα μας βρέθηκε από την αρχή να κυνηγάει το σκορ και να φορτώνονται με φάουλ βασικοί παίκτες, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με -10 (33-23). Στο 2ο ημίχρονο αντέδρασε, μείωσε και παρόλο τους τραυματισμούς και τα φάουλ που έτυχαν, έφτασε τη διαφορά στους 4 πόντους παλεύοντας με αθλητές μικρότερους σε ηλικία αλλά και εμπειρία. Μέχρι εκεί όμως. οι Διόσκουροι ήταν οι νικητές και πρωταθλητές και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι παίκτες μας για την προσπάθειά τους και για τη 2η θέση.

Τους πόντους πέτυχαν:

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Φράγκος Κ., Σακαλίδης 2, Πιπερόπουλος 5(1), Κέδρος Δ. 5(1),  Ντόντης Π. 3, Κορεντσίδης Αν. 2, Μονοβασίλης Αλ., Λαγγιώτης,  Μονοβασίλης Ν. 8, Τσαχτσίρας Φ. 17, Αθανασίου Γ. , Κωστάρας Λ.6,  Ταμήλιας Γ., Κωνσταντίνου Σ. και Κώτσης Π.

Επόμενος στόχος του Α.Σ. Καστοριάς, το Εφηβικό Πρωτάθλημα που ξεκινά την Τετάρτη με αντίπαλο τον Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria