Γ. Κορεντσίδης: Άψογη διοργάνωση – Η Καστοριά έχει πλημμυρίσει από κόσμο και εικόνες που είχαμε χρόνια να δούμε

Αρχική » Αθλητικά » Γ. Κορεντσίδης: Άψογη διοργάνωση – Η Καστοριά έχει πλημμυρίσει από κόσμο και εικόνες που είχαμε χρόνια να δούμε

Σε πλήρη εξέλιξη το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται στην πανέμορφη Καστοριά, η οποία έχει πλημμυρίσει από κόσμο και εικόνες που είχαμε χρόνια να δούμε. Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά την άψογη οργάνωση των διοργανωτών, τις εντατικές προπονήσεις των ομίλων, τους συναρπαστικούς αγώνες των αθλητών. Χειροκρότησα το πάθος και την προσπάθεια όλων των παιδιών και ειδικότερα των δύο Ομίλων μας, Καστοριάς και Μαυροχωρίου, που κατέκτησαν στους σημερινούς Τελικούς Παίδων/Κορασίδων 1 Χρυσό, 4 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια.

Το μεγάλο χειροκρότημα όμως ανήκει στα παιδιά που συμμετείχαν, για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σε αγώνες επίδειξης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Εμείς από την πλευρά μας, ως Δήμος Καστοριάς, βρισκόμαστε ενεργά δίπλα σε όλους, στηρίζοντας μία μεγάλη διοργάνωση, που μόνο οφέλη προσφέρει στον τόπο μας.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια