ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΓΟΥΝΑΣ: ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΗΞΑΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ - OlaDeka

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΓΟΥΝΑΣ: ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΗΞΑΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΓΟΥΝΑΣ – ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ          ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΜΟΥ  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Το Σωματείο  χαιρετίζει τους εργαζόμενους του κλάδου που ξεπέρασαν τους φόβους τους, την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας και συμμετείχαν στη Απεργία στις 10 Ιούνη. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στους κλάδους μας, με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας με νέα Απεργία την Τετάρτη 16 Ιούνη κόντρα στις σειρήνες του συμβιβασμού και της υποταγής.

Το νομοσχέδιο έκτρωμα Δεν μερεμετίζεται, Δεν διορθώνεται. Είναι για τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Το νομοσχέδιο – έκτρωμα υπηρετεί τη στρατηγική του κεφαλαίου, αυτή της έντασης της εκμετάλλευσης, της μείωσης της τιμής της εργατικής δύναμης, που αποτελούν τους όρους για την ανάκαμψη της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τις παρεμβάσεις των εργοδοτικών ενώσεων, όπου μυρίζοντας αίμα σαν τα τσακάλια, χειροκροτούν το νέο νομοσχέδιο και ζητούν απ’ την κυβέρνηση τα μέτρα να γίνουν ακόμα πιο αντιδραστικά.

Ανταγωνιστικός εργαζόμενος για την εργοδοσία, είναι αυτός που θα δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς πρόσθετη αμοιβή. Αυτός που θα μπορεί να απολύεται πιο εύκολα. Αυτός που ο εργοδότης χωρίς κανένα εμπόδιο θα μπορεί να τον κάνει λάστιχο, να τον βάζει να δουλεύει όσο και όποτε θέλει, άρα χωρίς ο ίδιος να μπορεί να προγραμματίσει τίποτα, χωρίς προσωπικό – οικογενειακό χρόνο. Αυτός που δεν θα έχει στοιχειώδη συνδικαλιστικά δικαιώματα και που θα στέκεται ξεμοναχιασμένος απέναντι στις ορέξεις του εργοδότη

Όσους επικοινωνιακούς μηχανισμούς κι αν επιστρατεύσουν για να συγκαλύψουν τον αντεργατικό χαρακτήρα του νομοσχεδίου τα κυβερνητικά επιτελεία, όσο κι αν η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ επιχειρεί να βάλει εμπόδια στην κλιμάκωση του αγώνα δίνοντας χέρι βοηθείας σε κυβέρνηση και εργοδοσία, το απεργιακό μέτωπο θα είναι πιο ισχυρό σε όλη τη χώρα στις 16 Ιούνη.

Κανονικότητα, Εκσυγχρονισμός και Πρόοδος ΔΕΝ είναι η Σύγχρονη Σκλαβιά!

Απαντάμε αγωνιστικά σε κυβέρνηση και εργοδοσία στη βαρβαρότητα που θέλουν να μας επιβάλλουν! Να μην επιτρέψουμε τη ραγδαία επιδείνωση της ζωής μας! Να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο έκτρωμα. Διεκδικούμε την κάλυψη των συγχρόνων αναγκών μας με βάση την πρόοδο της γνώσης, της επιστήμης και της τεχνικής. Για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, 7ώρο – 5ήμερο – 35ώρο.

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΗΞΑΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ THN ΤΕΤΑΡΤΗ ΩΡΑ 

                                6 Μ.Μ.    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ  

                                                                                                 14/6/2021

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria