Πορτοσάλτε: Είχε δίκιο ο Τσίπρας για το “ξεστοκάρισμα” του AstraZeneca – Τον δικαίωσε η κυβέρνηση

Αρχική » Ελλάδα » Πορτοσάλτε: Είχε δίκιο ο Τσίπρας για το “ξεστοκάρισμα” του AstraZeneca – Τον δικαίωσε η κυβέρνηση

«Η κυβέρνηση δικαιώνει τον κ. Τσίπρα τελικά;» ρωτήθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε στο στούντιο του ΣΚΑΪ μετά την απόφαση της Επιτροπής Εμβολιασμών να προχωρήσει σε σύσταση για το εμβόλιο της AstraZeneca, προκειμένου να χορηγείται μόνο στους άνω των 60 ετών.

«Δυστυχώς ναι», απάντησε αρχικά ο δημοσιογράφος. «Ότι θα ερχόταν τώρα η κυβέρνηση να δικαιώσει και τον Τσίπρα που είπε για ξεστοκάρισμα… Τι άλλο να κάνω; Τι άλλο να γίνει δηλαδή; Κάτω από τις παρούσες συνθήκες πώς είπες μόνο (AstraZeneca);», συμπλήρωσε, ενώ έκανε λόγο και για «μπάχαλο».

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Απριλίου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε. Δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα κλίμα αρνητικό για το συγκεκριμένο εμβόλιο. Εδώ υπάρχουν και συγκρούσεις εταιρειών. Όλη η Βρετανία έχει εμβολιαστεί με Astrazeneca».ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μήπως δεν έγινε σωστή διαχείριση με την υπόθεση του AstraZeneca, όπου όλοι κατηγορούσαν εμένα – που δεν είπα και κάτι φοβερό, είπα ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν αλλά εν πάση περιπτώσει πρέπει να δίνεις δυνατότητα επιλογής στους πολίτες για το ποιο εμβόλιο να αξιοποιήσουν», ανέφερε χθες σε συνέντευξή του στο Star ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια