Στην ψηφιακή συνάντηση της Cisco για το ρόλο της γυναίκας στον κλάδο της πληροφορικής συμμετείχε η Μ. Αντωνίου

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Στην ψηφιακή συνάντηση της Cisco για το ρόλο της γυναίκας στον κλάδο της πληροφορικής συμμετείχε η Μ. Αντωνίου

Στην 3η κατά σειρά ψηφιακή συνάντηση, που διοργάνωσε η Cisco με θέμα «Ο ρόλος της γυναίκας στον κλάδο της πληροφορικής», συμμετείχε η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Με δεδομένο ότι οι γυναίκες έχουν μπει δυναμικά στη βιομηχανία της πληροφορικής, διατηρούν επιτελικές θέσεις σε εταιρίες του κλάδου Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, έχουν σημαντική συμβολή στην ερευνητική διαδικασία νέων τεχνολογιών, ενώ πρωτοπορούν στην ίδρυση νεοφυών και καινοτόμων επιχειρήσεων.

Σήμερα η γυναίκα διακρίνεται και διαπρέπει στον κόσμο της τεχνολογίας και της επικοινωνίας και ανοίγει νέους ορίζοντες, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα των περασμένων ετών.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Αντωνίου:

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχεδιάζει δράσεις και πρωτοβουλίες, που ενθαρρύνουν την αύξηση των γυναικών στον κλάδο της τεχνολογίας και γενικά στα επαγγέλματα STEM». 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια