«Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά ποδοσφαίρου της ΚΝΕ – Νέο ραντεβού στις 29 Μαΐου στο Μαθητικό Φεστιβάλ»

Αρχική » Αθλητικά » «Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά ποδοσφαίρου της ΚΝΕ – Νέο ραντεβού στις 29 Μαΐου στο Μαθητικό Φεστιβάλ»

Δ/Τ – Με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών πραγματοποιήθηκε το πιο μεγάλο μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου που έχει γίνει στην Καστοριά τα τελευταία χρόνια. Με ζωντάνια και παλμό το γήπεδο από νωρίς γέμισε μαθητές που ετοιμάζονταν να παίξουν, μετά από μια χρονιά τηλεκπαίδευσης και καραντίνας.

Το τουρνουά ήταν πραγματικά ανάσα, έδωσε «τρόπο» στην οργή, με την τήρηση βέβαια όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων. 

Με γέλια και πειράγματα έγινε η κλήρωση των ομάδων. Έντονα συζητήθηκε η μεγάλη ανάγκη για αναβάθμιση και δημιουργία δωρεάν γηπέδων ποδοσφαίρου καθώς και καινούριου skate park στο κέντρο της πόλης.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που όλοι οι μαθητές βγήκαν φωτογραφία μπροστά από τη σημαία της Παλαιστίνης ως μήνυμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή οι μαθητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Μαθητικό Φεστιβάλ το Σάββατο στις 29 Μαΐου όπου θα γίνει και η βράβευση των συμμετεχόντων!

Ραντεβού, λοιπόν, σε μια εβδομάδα, με συναυλία, beatbox battle, διαγωνισμό graffiti με θέμα «μια πινελιά αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη», μεγάλη έκθεση για τους μαθητικούς αγώνες!

ΚΚΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια