Απάντηση του γιου Νετανιάχου στα τουρκικά «τρολς»: Η Τουρκία ιδρύθηκε πάνω στην γενοκτονία των Ελλήνων Χριστιανών - OlaDeka

Απάντηση του γιου Νετανιάχου στα τουρκικά «τρολς»: Η Τουρκία ιδρύθηκε πάνω στην γενοκτονία των Ελλήνων Χριστιανών

Εκτός από τον πόλεμο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς, «μαίνεται» και ένας δεύτερος «πόλεμος», αυτός του διαδικτύου, όπου η κάθε πλευρά και οι «σύμμαχοί» της ανταλλάσσουν από επιχειρήματα μέχρι και ύβρεις.

Στον ιδιότυπο αυτό «πόλεμο» παίρνουν φυσικά μέρος ομαδικά και λογαριασμοί χρηστών του διαδικτύου από την Τουρκία, που «επιτίθενται» σε κάθε Ισραηλινό. Ο «συντεταγμένος» τρόπος με τον οποίο εξαπολύονται αυτές οι επιθέσεις με τα σχεδόν πανομοιότυπα επιχειρήματα παραπέμπουν σε μια μικρή ομάδα χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών που όμως διαθέτουν πολλούς εικονικούς λογαριασμούς για να κάνουν περισσότερη «φασαρία», τα λεγόμενα bot (από την λέξη ρομπότ).

Στους χρήστες που κάνουν αυτή την «δουλειά» από την Τουρκία απαντά με ανάρτησή του ο γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Γιαΐρ.

Γράφει ο Γιαΐρ Νετανιάχου: «Προς όλα τα τουρκικά bot που με ακολουθούν στο Twitter, ένα σύντομο μάθημα Ιστορίας. Δεν είστε γηγενείς στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και κάνατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού Ελληνικού Χριστιανικού πληθυσμού. Η «Ινσταμπούλ» είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη την οποία παράνομα καταλάβατε. Κάνατε επίσης γενοκτονία σε βάρος των Αρμενίων. Αυτή την περίοδο κατέχετε παράνομα την Βόρεια Κύπρο, την Βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας διοικείται από έναν δικτάτορα που θέλει να καταλάβει και πάλι και να καταπιέσει τον Αραβικό κόσμο, όπως την περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

Και προφανώς για να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του ο Γιαΐρ Νετανιάχου παραθέτει ένα γράφημα που όπως αναφέρει αποτυπώνει την παρουσία Χριστιανών και Μουσουλμάνων στην Τουρκία από τι 1300 μέχρι το 2010.

«Η Τουρκία ιδρύθηκε πάνω στην γενοκτονία των Ελλήνων Χριστιανών» επαναλαμβάνει ο γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria