Τελιγιορίδου: “Ο κ. Σαββόπουλος οφείλει μια συγνώμη για τη συκοφαντία και τα ψέματα που εκστόμισε δημόσια” (το βίντεο της αλήθειας)

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Τελιγιορίδου: “Ο κ. Σαββόπουλος οφείλει μια συγνώμη για τη συκοφαντία και τα ψέματα που εκστόμισε δημόσια” (το βίντεο της αλήθειας)

Ο κ. Σαββόπουλος συκοφαντεί με ψέματα την κ. Πέρκα τονίζοντας πως είπε πως «δεν είσαστε σοβαροί στην Καστοριά που θέλετε διαμετακομιστικό κέντρο» και με κάλεσε να πω αν συμφωνώ μαζί της.Επειδή τα βίντεο είναι αδιάψευστοι μάρτυρες, η κ. Πέρκα είπε «να μου πουν ποιος σοβαρός άνθρωπος μπορεί να εγκρίνει ένα υπόμνημα, να μην το πω χωροταξικό, με 4 διαμετακομιστικά κέντρα, ένα σε κάθε νομό». Και φυσικά συμφωνώ με την κ. Πέρκα. Το ίδιο είπα κι εγώ. Δεν είναι σοβαρή η πρόταση αυτή που διατύπωσε ο ίδιος ο κ. Σαββόπουλος «ας κάνουμε ένα στην Καστοριά, ένα στη Φλώρινα». Ας κάνει ένα και στην Άνω Μαγούλα.Το διαμετακομιστικό κέντρο δεν είναι περίπτερο, δε γίνεται κάθε 30χλμ, αν δεν το καταλαβαίνει δεν φταίμε εμείς.Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ δια του προέδρου του και τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξήγγειλε διαμετακομιστικό κέντρο στην Καστοριά. Ο κ. Σαββόπουλος και ο Περιφερειάρχης υπογράφουν και προτείνουν 4 στην Δυτική Μακεδονία. Τέλος ο κ. Σαββόπουλος οφείλει μια συγνώμη για τη συκοφαντία και τα ψέματα που εκστόμισε δημόσια εναντίον μου και εναντίον της κ. Πέρκα.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια