Π. Κώττας: «Έξω πάλι η Καστοριά…Ποια, η Καστοριά, που ήταν η μόνη περιοχή με τρεις μήνες αυστηρής καραντίνας την άνοιξη, και κλειστή έως και σήμερα από τον Οκτώβρη!»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Π. Κώττας: «Έξω πάλι η Καστοριά…Ποια, η Καστοριά, που ήταν η μόνη περιοχή με τρεις μήνες αυστηρής καραντίνας την άνοιξη, και κλειστή έως και σήμερα από τον Οκτώβρη!»

Άλλοι αποφασίζουν και μας ανακοινώνουν “προγράμματα ενίσχυσης”, ενώ η περιφερειακή αρχή απλά παρακολουθεί και μάλλον ενημερώνεται από τα ΜΜΕ.Αυτά με λίγα λόγια μας είπε ο περιφερειάρχης στη σημερινή συνεδρίαση του ΠΣ για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, ενίσχυσης των πληγέντων επιχειρήσεων του λιανεμπορίου από το lockdown, το οποίο ανακοίνωσε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Το πρόγραμμα μάλλον στήθηκε για την Δυτική Αττική και κατά τύχη μπήκε και η Κοζάνη. Αποτέλεσμα η Καστοριά και πάλι έξω γιατί λέει είχαμε ανοιχτό το λιανεμπόριο τα Χριστούγεννα. Ποιά η Καστοριά, που ήταν η μόνη περιοχή με τρεις μήνες αυστηρής καραντίνας την άνοιξη, και κλειστή έως και σήμερα από τον Οκτώβρη. Ερώτηση μου προς τον περιφερειάρχη και απαίτηση για άμεση αντίδραση του.

Παναγιώτης Κώττας

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια