Οι «Ειδικές Αποστολές» στην Καστοριά (βίντεο)

Αρχική » Γούνα » Οι «Ειδικές Αποστολές» στην Καστοριά (βίντεο)

«Πανδημία στην Ελλάδα: Η αρχή». Καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον Μάρτιο του 2020, όταν οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού άρχισαν να γίνονται αισθητές και στη χώρα μας, η Ελβίρα Κρίθαρη, ταξιδεύει στην πόλη της Καστοριάς, την Δαμασκηνιά και την Δραγασιά, τους τόπους που δοκιμάστηκαν πρώτοι στην Ελλάδα. Μιλά με κατοίκους της περιοχής και αναδεικνύει τι άφησε πίσω της η επέλαση της υγειονομικής κρίσης και πώς βίωσε η επαρχία αυτήν την επικίνδυνη και πρωτόγνωρη κατάσταση.

Δείτε την εκπομπή της ΕΡΤ1 στο ertflix.gr

«Αυτισμός: Υπάρχουμε μαζί». Η Ανδριάνα Μαγγανιά συνομιλεί με νέους που έχουν διαγνωσθεί στο φάσμα του αυτισμού αλλά και τους γονείς τους, οι οποίοι μοιράζονται την ανησυχία τους για το μέλλον των παιδιών τους. Η κάμερα των Ειδικών Αποστολών επισκέφτηκε ιδρύματα και ειδικά σχολεία και κατέγραψε τις αξιέπαινες προσπάθειες που κάνουν οι εκπαιδευτικοί με στόχο την κοινωνική ένταξη των μαθητών τους. Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου προαναγγέλλει το πρόγραμμα πρώιμης ανίχνευσης του αυτισμού που αναμένεται να εφαρμοστεί πιλοτικά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της χώρας.

«Τα δρομολόγια της κοκαΐνης. Από τη ζούγκλα του Αμαζονίου στην Ελλάδα». Μέσα από μαρτυρίες των πρωταγωνιστών και πρωτογενή βίντεο από παρακολουθήσεις και ανακρίσεις υπόπτων, ο Γιάννης Σουλιώτης ρίχνει φως στις προσπάθειες Ελλήνων να αποκτήσουν προσβάσεις στο καρτέλ της Λατινικής Αμερικής προκειμένου να μεταφέρουν στην Ευρώπη μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης. Μιλούν στις Ειδικές Αποστολές συνομιλεί με τον στρατηγό, πρώην Αρχηγό της Δίωξης Ναρκωτικών Γιάννη Ραχωβίτσα και άλλους αξιωματικούς που πρωταγωνιστούν στην εξάρθρωση των κυκλωμάτων ναρκωτικών που δρουν στην Ελλάδα.

Αρχισυνταξία:Σταυρούλα Χριστοφιλέα – Πιέρρος Τζανετάκος

Υπεύθυνη Ερευνών:Ελβίρα Κρίθαρη

Δημοσιογραφική Ομάδα:Φάνης Παπαθανασίου – Μάχη Νικολάρα – Ελβίρα Κρίθαρη

Μοντάζ:Δημήτρης Κλάγκος – Πέτρος Κωστράκης – Θανάσης Ντόβας

Διεύθυνση Παραγωγής: Περικλής Ε. Παπαδημητρίου

Σκηνοθεσία:Γιάννης Ρεμούνδος – Γιάννης Γεωργιουδάκης

Υπεύθυνος εκπομπής:Φάνης Παπαθανασίου

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια