Αχτσιόγλου: «Με επικοινωνιακά κόλπα δεν ανακάμπτει η οικονομία»

Αρχική » Ελλάδα » Αχτσιόγλου: «Με επικοινωνιακά κόλπα δεν ανακάμπτει η οικονομία»

Για προσπάθεια κουκουλώματος της γενικής κατακραυγής από πλευράς του πρωθυπουργού, με αφορμή τα περιστατικά στη Νέα Σμύρνη, έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι βέβαιο ότι με απελπισμένα επικοινωνιακά κόλπα ούτε η οικονομία ανακάμπτει ούτε η κοινωνία αποσπάται», δήλωσε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΈφη Αχτσιόγλου.

Ειδικότερα, η κ. Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τα μέτρα στήριξης, είπε τα εξής: «Ο κ. Μητσοτάκης, πανικόβλητος σήμερα το πρωί πραγματοποίησε ένα νέο διάγγελμα για δήθεν «νέα» μέτρα οικονομικής ανακούφισης, προσπαθώντας προφανώς να αλλάξει την ατζέντα της διάχυτης αναταραχής και βίας που έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία, ελπίζοντας ότι θα κουκουλώσει τη γενικευμένη κατακραυγή που ακολούθησε το πρόσφατο διάγγελμά του με αφορμή τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη και επιδιώκοντας να αποσείσει για άλλη μια φορά τις ευθύνες του την κρίσιμη στιγμή. Την κίνηση αυτή καθ’ εαυτή, την αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.

Σε ό,τι αφορά την ουσία των μέτρων, έχει πια παντοιοτρόπως αποδειχθεί ότι με μικροβελτιώσεις και αποσπασματικές παρατάσεις στα ανεπαρκή μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση εδώ και ένα χρόνο, η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να βγει από το υφεσιακό τούνελ στο οποίο έχει εισέλθει, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες δεν μπορούν να ανασάνουν και να επανεκκινήσουν ενώ οι εργαζόμενοι δεν προφυλάσσονται από τη φτωχοποίηση.

Ως προς τη χλεύη του κ. Μητσοτάκη για τις προβλέψεις περί ύφεσης, θα του προτείναμε να ρίξει μια ματιά στον Προϋπολογισμό, που η δική του κυβέρνηση εισηγήθηκε και ψήφισε πριν από λίγους μήνες, καθώς και στις ανακοινώσεις του οικονομικού του επιτελείου όλη την προηγούμενη χρονιά και ίσως να ξανασκεφτεί σε ποιους την απευθύνει».

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια