Απόφαση «βόμβα»: Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής δεν παραλαμβάνει τα self test [vid] - OlaDeka

Απόφαση «βόμβα»: Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής δεν παραλαμβάνει τα self test [vid]

Μπορεί η κυβέρνηση να σχεδιάζει να αρχίσει η δωρεάν διάθεση των self test από τις αρχές Απριλίου, όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ωστόσο ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος, μιλώντας στο Kontra Channel, ξεκαθάρισε πώς τα μέλη του Συλλόγου, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν θα παραλάβουν τα τεστ.

«Εάν δεν υπάρξει ένα πλαίσιο, το οποίο θα καθορίζει με ποιο τρόπο θα γίνεται η προμήθεια των self test από τα φαρμακεία και το πώς θα γίνεται η διανομή τους στους πολίτες, καθώς επίσης και αν δεν απαγορεύσει ρητώς το να γίνονται τα συγκεκριμένα τεστ μέσα στα φαρμακεία, εμείς δεν πρόκειται να παραλάβουμε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ας πάνε στα σούπερ μάρκετ και να καταγράφουν τα σούπερ μάρκετ σε ποιους τα δίνουν. Εμείς στα φαρμακεία θα είχαμε μια ειδική πλατφόρμα που δεν είναι ακόμη έτοιμη, θα περνάμε τον ασφαλισμένο με τον ΑΜΚΑ κτλ.», διεμήνυσε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής. «Εμείς δεν πολεμάμε την πρωτοβουλία, η οποία είναι πολύ καλή», ξεκαθάρισε ο κ. Λουράντος.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria