H Καστοριά και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ενώνει υπολογιστική ισχύ κατά του COVID 19 - OlaDeka

H Καστοριά και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ενώνει υπολογιστική ισχύ κατά του COVID 19

Απώτερος στόχος είναι η ανακάλυψη του φαρμάκου κατά του covid 19 το οποίο όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη θα μπορούν  ελεύθερα να αποκτήσουν

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει με δύο Εργαστήρια Η/Υ  στην παγκόσμια  επιστημονική προσπάθεια να δημιουργηθεί ο πιο ισχυρός “υπερυπολογιστής” στον πλανήτη και να χρησιμοποιηθεί για να κατανοήσουμε το SARS-CoV-2 / COVID-19 και να αναπτύξουμε νέες θεραπείες. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας να ανακαλύψουμε ένα εν δυνάμει  ισχυρό φάρμακο χωρίς δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

 Εστιάζουμε την υπολογιστική ισχύ του project  Folding@home στο SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί το COVID-19 και στις ανθρώπινες πρωτεΐνες με τις οποίες αλληλεπιδρά ο ιός.

Ηδη, ανακαλύψαμε νέες δομές πρωτεϊνών που προηγουμένως δεν ήταν προσβάσιμες στην ερευνητική κοινότητα.

Με τη βοήθειά σας, εξετάζουμε τώρα πιθανά φάρμακα για τη στόχευση αυτών των δομών ως μέρος της συνεργασίας COVID Moonshot.

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας για να βοηθήσετε στην καταπολέμηση του COVID-19 σαν μέλος της ομάδας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.Κατεβάστε και εγκαταστήστε στον Η/Υ σας το αρχείο από εδώ (επιλέξτε το αρχείο ανάλογα το λειτουργικό σύστημα που διαθέτετε) και κατά την εγκατάσταση επιλέξτε σαν identity(ταυτότητα) τοteam id: 268697. (Σαν όνομα διαλέξτε ο,τι θέλετε και δεν χρειάζεται να ορίσετε passkey)

Στόχος μας είναι να μπει η ομάδα του Πανεπιστημίου UOWM_Greece και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών μαζί με τους πολίτες της  Καστοριάς στις 100 δυνατότερες υπολογιστικές ομάδες του κόσμου στο  folding@home που “πολεμάνε” ψηφιακά  τον covid 19.

Απώτερος στόχος είναι η ανακάλυψη του φαρμάκου κατά του covid 19 το οποίο όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη θα μπορούν  ελεύθερα να αποκτήσουν.Ενημερωθείτε για το folding@home εδώ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria