Υπό τον συντονισμό του Γρ. Γρηγοριάδη για πρώτη φορά στην καριέρα τους απολογισμός και προγραμματισμός από τους τομεάρχες της Περιφέρειας - OlaDeka

Υπό τον συντονισμό του Γρ. Γρηγοριάδη για πρώτη φορά στην καριέρα τους απολογισμός και προγραμματισμός από τους τομεάρχες της Περιφέρειας

Μετά την παρουσίαση του απολογισμού διαδικτυακά από τους γενικούς διευθυντές και τους διευθυντές των υπηρεσιών και με το συντονισμό της δράσης από τον Εκτελεστικό Γραμματέα Γρηγόρη Γρηγοριάδη, δόθηκε η ευκαιρία για πρώτη φορά στην καριέρα τους να παρουσιάσουν τον δικό τους απολογισμό και προγραμματισμό, οι 124 τμηματάρχες της Περιφέρειας.

Οι τμηματάρχες είναι το κατ’ εξοχήν εκτελεστικό όργανο της Περιφέρειας, η δύναμη των υπηρεσιών, οι συντονιστές και οι επιβλέποντες της υλοποίησης των στόχων και του οράματος του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Κασαπίδη, για υπηρεσίες αποδοτικές, λειτουργικές, με σεβασμό στον άνθρωπο και σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Η εμπειρία μοναδική για όλους, παρουσιάστηκε σε αδρές γραμμές το έργο που τελέστηκε, αντηλλάγησαν απόψεις, κατατέθηκαν προτάσεις, βγήκαν συμπεράσματα που θα μας κάνουν όλους καλύτερους στην εκτέλεση του έργου μας. Εμπεδώθηκε η ανάγκη της συνεργασίας, της συνέργειας μεταξύ των στελεχών και η απόλυτη κατανόηση ότι τελικός αποδέκτης και κριτής μας είναι ο πολίτης. Αυτόν τον πολίτη οφείλουμε να υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να πετύχουμε τον τελικό στόχο που είναι η χαρά και το χαμόγελο των ανθρώπων μας, η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου μας.

Τέλος,δόθηκαν λύσεις σε προβλήματα που αναφέρθηκαν και δρομολογούνται άμεσα δράσεις για την ψηφιοποίηση και απλούστευση των διαδικασιών υλοποίησης του έργου μας .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria