ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Μαρία Αντωνίου, η πλέον εύστοχη επιλογή Μητσοτάκη…

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Μαρία Αντωνίου, η πλέον εύστοχη επιλογή Μητσοτάκη…

Παρά τις συγκεντρώσεις και τις πορείες που οργάνωσαν κάποιοι … προοδευτικοί της αριστεράς για να εμποδίσουν την Κυβέρνηση να προχωρήσει στη ψήφιση του Νομοσχεδίου για την προστασία των Πανεπιστημίων, δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους.

} Με ψήφους 166 πέρασε το νομοσχέδιο για την Παιδεία και την προστασία των Πανεπιστημίων που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία και η Ελληνική Λύση.

} Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συμφωνεί με την προστασία των Πανεπιστημίων, δεν ψήφισε όμως το νομοσχέδιο για να μην  κατηγορήσει ο Τσίπρας τη Γεννηματά, ότι αποτελεί δεκανίκι του  Μητσοτάκη.

} Οι σοβαροί και έντιμοι πολίτες δεν μπορούν να ερμηνεύσουν τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ που σκούζει και θέλει τα Πανεπιστήμια να αποτελούν γιάφκες για τους… προοδευτικούς εγκληματίες .

} Δεν  θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι όσο ο Τσίπρας θα στηρίζει την πολιτική του επιτυχία στη συγκεκριμένη πελατεία, που την  αποτελούν κουκουλοφόροι, λαθρομετανάστες και φιλαράκια του Κουφοντίνα, εξουσία «γιοκ» Αλέξη όπως θα έλεγε και ο Ερντογάν .

} Δεν πιστεύει στις δημοσκοπήσεις δηλώνει ο Τσίπρας, αλλά δεν τολμάει να ζητήσει εκλογές  για να διαπιστώσει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα που θα του δώσουν οι πολίτες.

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η σημερινή Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει διαπράξει κάποια λάθη σε συγκεκριμένους τομείς, αλλά και σε κάποιες επιλογές ειδικότερα.

} Κανείς όμως δεν τολμάει να σκεφθεί, που θα είχε οδηγήσει τη Χώρα ο Τσίπρας αν βρίσκονταν στη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Ευτυχώς, που σε μια δύσκολη από κάθε άποψη περίοδο, στη Κυβέρνηση βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία και στη θέση του Πρωθυπουργού ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

} Είναι νέα πολιτικός, είναι σοβαρή, είναι ευπρεπής, είναι έντιμη, είναι δραστήρια και αποτελεσματική, μα πάνω από όλα είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος.

} Αναφερόμαστε στην  Μαρία Αντωνίου, την οποία επέλεξε ο Πρωθυπουργός να τον εκπροσωπεί στη Θεσσαλονίκη, και στο γραφείο που βρίσκεται στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

} Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας λένε, πως αν όλες οι επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν τόσο εύστοχες,  όπως  αυτή της Μαρίας Αντωνίου, η εικόνα της Κυβέρνησης θα ήταν πολύ καλύτερη.

} Η Μαρία Αντωνίου έχει δώσει λύσεις σε προβλήματα που χρόνιζαν, και δικαιολογημένα εισπράττει την αγάπη του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν πληγωθεί από την συμπεριφορά κάποιων Υπουργών της Κυβέρνησης.

} Η συμπεριφορά της είναι άψογη από κάθε άποψη, με αποτέλεσμα ακόμη και η αντιπολίτευση να εκφράζεται θετικά για την Γραμματέα του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

} Η Μαρία Αντωνίου αποφεύγει τις εμφανίσεις της στα μέσα ενημέρωσης, και δεν ακολουθεί το δρόμο που έχει επιλέξει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών, γιατί θέλει να προβάλλεται το έργο που επιτελεί.

} Η Θεσσαλονίκη που είναι αλήθεια αγνοείται από όλες τις Κυβερνήσεις, και οι πολίτες της Πόλης δικαιολογημένα  εκφράζουν  την απογοήτευσή τους.

} Στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνίου. Βρήκαν την πολιτικό που τους δίνει κουράγιο, αλλά και τους ικανοποιεί το κάθε δίκαιο αίτημά τους, γι αυτό και την λατρεύουν.

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια