Μ. Αντωνίου: Και το ΒΙΠΑ Καστοριάς στο κάδρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος - OlaDeka

Μ. Αντωνίου: Και το ΒΙΠΑ Καστοριάς στο κάδρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση είχε πρόσφατα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη η επικεφαλής Μαρία Αντωνίου. 

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Βόρεια Ελλάδα και τα κίνητρα που προσφέρει η χώρα μας σε υποψήφιους επενδυτές. 

 Συνεχίζουμε με εντολή του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνουμε την Ελλάδα φιλικό προορισμό για επενδύσεις. Όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη η ανάπτυξη και περεταίρω αξιοποίηση των Βιομηχανικών Περιοχών είναι στις προτεραιότητες της Κυβέρνησής μας ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Αντωνίου και πρόσθεσε : 

«Σε αγαστή συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για επενδύσεις και στη Δυτική Μακεδονία, που βρίσκεται σε καθεστώς μετάβασης. Το ΒΙΠΑ Καστοριάς αποτελεί μία σπουδαία ευκαιρία για τόνωση της επιχειρηματικότητας και καταπολέμηση της ανεργίας στην περιοχή. Οι υποδομές υπάρχουν, τα κίνητρα είναι ευνοϊκά, το ενδιαφέρον μεγάλο. Συνεπώς είναι στο χέρι μας να πάμε την Καστοριά ένα βήμα μπροστά, στη θέση που της αξίζει.» 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria