ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Ραγδαίες εξελίξεις στην Μακεδνός ΑΕ

Δραματικό φινάλε επεφύλαξε η χθεσινή συνεδρίαση της ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sentranews.gr κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ με θέμα την Ενοικίαση-δημοπράτηση της εν λόγω εταιρίας , δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα.
Στην συνεδρίαση που συγκάλεσε ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Σαλβαρίνας, απουσίαζαν τρία από τα 11 μέλη του ΔΣ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος Σωκράτης Πέλκας.
Στο μοναδικό θέμα της συνεδρίασης που ήταν η Ενοικίαση – Δημοπράτηση του Λατομείου της ΜΑΚΕΔΝΟΣ, ο Αντιπρόεδρος κ. Σαλβαρίνας αφού ανέπτυξε τους όρους δημοπράτησης, στη συνέχεια ακολούθησε η ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν ισοψηφία 4-4!!!, με αποτέλεσμα να μην προκύψει αποτέλεσμα.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και τις επίσημες ανακοινώσεις της ΜΑΚΕΔΝΟΣ και του Δήμου Καστοριάς

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria