Η Θωμαή Νατσούλη από το Κωσταράζι Καστοριάς διαπρέπει στην Αμερική - OlaDeka

Η Θωμαή Νατσούλη από το Κωσταράζι Καστοριάς διαπρέπει στην Αμερική

Θωμαή Νατσούλη: Νιώθω περήφανη που είμαι Ελληνίδα.

«Οι γονείς μου και οι παππούδες μου, με ενέπνευσαν με τις αξίες της σκληρής δουλειάς και της δικαιοσύνης».

Η Θωμαή  Νατσούλη ειδικεύεται σε  υποθέσεις εμπορικών  και ιδιωτικών ακινήτων, δανειοδοτήσεις για  εμπορικές  συναλλαγές, μισθώσεις, συμπεριλαμβανομένων ηλιακών συστημάτων και  τηλεπικοινωνιών καθώς  και υποθέσεις που  αφορούν το Εταιρικό Δίκαιο, την ίδρυση,  λειτουργία και  επάνδρωση εταιρειών καθώς  και τον  τερματισμό συμφωνιών.

Η Ελληνοαμερικανίδα Θωμαή, γνωστή  και ως Amy, σπούδασε Νομικά  στο  State  University   of  New York at Stony  Brook και στο Benja- min N. Cardozo School of Law.

Από το  2010  έως  σήμερα  είναι συνέταιρος στην νομική  εταιρία Cuddy and  Feder.

Από το 2018 επιλέγεται ως υπέρ – δικηγόρος στο New York Metro  Su- per Lawyers.

Η υπηρεσία Super  Lawyers αποτελεί τμήμα  της Thompson Reuters και έχει ως στόχο  να αξιολογεί επιτυχημένους δικηγόρους σε  70  και πλέον ειδικότητες που  απολαμβάνουν της εκτίμησης των συναδέλφων τους.

Η ομογενής δικηγόρος μίλησε στον  «Ε.Κ.» για  τον  τίτλο  με  τον οποίο τιμήθηκε ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην  ελληνική της καταγωγή  και  πόσο  την  βοήθησε στην καριέρα  της.

Όπως  μας  είπε,  «το επάγγελμα του  δικηγόρου θέλει  ταλέντο και πολλή  σκληρή  δουλειά για  να  πετύχεις.  Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αναγνωρίζουν οι συνάδελφοί μου την δουλειά μου, την ηθική,  την νοημοσύνη και την  αποφασιστικότητα που απαιτούνται για να πετύχει κάποιος  σε αυτό το επάγγελμα. Δουλεύω  καθημερινά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο  ώστε να υποστηρίξω αυτές τις ιδιότητες».

Η Θωμαή Νατσούλη τονίζει  πως είναι  περήφανη για  την  ελληνική της καταγωγή και πόσο αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα  της. «Οι γονείς  και οι παππούδες μου με ενέπνευσαν με όλες  τις αρετές  και με  μεγάλωσαν σε  ένα  περιβάλλον που  είχε  ως αξίες την σκληρή  δουλειά, την τιμιότητα, την δικαιοσύνη και  πάνω  από  όλα  με  έμαθαν να ακολουθήσω αυτήν  την καριέρα και να πετύχω».

Η  ίδια  συμβουλεύει τον  κόσμο τι πρέπει να προσέξει όσον  αφορά τις υποθέσεις στον τομέα των  ακινήτων. «Μπορώ να αντιληφθώ τις προκλήσεις όσον αφορά  τις υποθέσεις απόκτησης ιδιοκτησίας, λειτουργίας, δανειοδότησης, μίσθωσης, διαχείρισης και πώλησης  ακινήτων. Η πανδημία αύξησε  αυτές  τις προκλήσεις  για  τους  ιδιοκτήτες, όσον αφορά  τη σχέση  τους με τους ενοικιαστές, αλλά  και  τους  δανειστές τους. Είναι σημαντικό, εν μέσω αυτού του δύσκολου καιρού να υπάρχει επικοινωνία με όλους  και να παρέχονται   οι κατάλληλες  συμβουλές. Για παράδειγμα, εάν ένας ιδιοκτήτης βλέπει  ότι οι ενοικιαστές δεν  πληρώνουν και ανησυχεί για  το αν θα μπορέσει  να  πληρώσει  το  δάνειο του  στην  τράπεζα είναι  καλύτερο να κάνει  μια ανοιχτή και τίμια  συζήτηση με την τράπεζα που του παρείχε  το δάνειο πριν είναι αργά και δεν  μπορεί  πλέον  να πληρώσει τις δόσεις  του.  Οι δανειστές συνήθως είναι  δεικτικοί με  τους  ιδιοκτήτες και μειώνουν τις μηνιαίες δόσεις πριν φτάσουν  τα  πράγματα  στα άκρα».

Επιπλέον, πήγα σε ελληνικό σχολείο  και έμαθα  τόσα  πολλά  για  τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την δημιουργικότητα των Ελλήνων. Ένιωσα  και ακόμα  νιώθω  πολύ περήφανη που  είμαι  Ελληνίδα. Αυτή η περηφάνια με  βοήθησε και μου έδωσε  δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria