Η διαδικτυακή ημερίδα της Ασφάλειας Καστοριάς σε 120 μαθητές δημοτικών σχολείων και σε γονείς (φωτο)

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Η διαδικτυακή ημερίδα της Ασφάλειας Καστοριάς σε 120 μαθητές δημοτικών σχολείων και σε γονείς (φωτο)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (9 Φεβρουαρίου), την 19-02-2021, πραγματοποιήθηκε από Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς διαδικτυακή ημερίδα, σχετικά με θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 120 μαθητές από Δημοτικά Σχολεία της Καστοριάς. Κατά την διάρκεια της ημερίδας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Θωμάς ΖΗΚΑΣ απηύθυνε διαδικτυακό χαιρετισμό προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της κατανόησης των κινδύνων του διαδικτύου.

Επιπλέον, την 21-02-2021 πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αξιωματικούς, διαδικτυακή ημερίδα με την ίδια θεματική ενότητα, που απευθύνονταν στους γονείς των προαναφερόμενων μαθητών, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 50 άτομα και στην οποία συζητήθηκαν οι κίνδυνοι, που αντιμετωπίζουν τα παιδιά από την ανεξέλεγκτη πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια