Γιώργος Νικητίδης: Νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων για την τετραετία 2021-2024

Αρχική » Αθλητικά » Γιώργος Νικητίδης: Νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων για την τετραετία 2021-2024

Με μια καθόλα άψογη διαδικασία και σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας διεξήχθηκε χθες (27/02) η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας, με την σημαντική υποστήριξη και φιλοξενία του ΕΟΣ Λάρισας και την συμβολή του Χρηστος Καραμπουζης

Στην διαδικασία αυτή τα σωματεία μέλη της ΕΟΧΑ με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν Πρόεδρο για την τετραετία 2021-2024. Ταυτόχρονα εξέλεξαν τα 10 τακτικά και 4 αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ. Με αυτούς του πολύτιμους συνεργάτες θα δώσουμε κάθε αναγκαία μάχη για να πάμε τα Χειμερινά Αθλήματα ψηλά, εκεί που τους αρμόζει.

Προσωπικά θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ προς όλα τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους.

Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στον Δήμο Γυρούση απερχόμενο πρόεδρο της ΕΟΧΑ για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, στον οποίο εύχομαι επιτυχία στην νέα αρμοδιότητα που αναλαμβάνει ως εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Γιώργος Νικητίδης

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια